Sosyal medyada paylaşılan ve Trabzon'da çekildiği kaydedilen bir videoda Arap nüfusundaki yoğunluk ve yok Arapça tabelaların arasında yok denilecek kadar az olan Türkçe tabelalar dikkati çekti.
Arap sosyal medya kullanıcılarının videonun altına "Alışacaksınız" şeklinde yorumlar yazmaları sosyal medyada tartışmaya sebep oldu.
TRABZON'DA ARAP HANUTÇU
Türkiye'nin gözde turizm bölgelerinden biri olan Trabzon'un Çaykara ilçesinde bulunan Uzungöl'de çekilen benzer görüntüler de tepki topladı.
Bir restoranın Arapça tabelayla birlikte Arap Hanutçu tutmasına ilişkin görüntüler TikTok'ta paylaşıldı.
Videoya yapılan yorumlarda Arapların "Türkiye en büyük Arap istilası altında, hahaha, alışacaklar" yorumları tepki topladı.
UZUNGÖL'DE ARAPÇA TABELA VE LEVHALAR
Uzungöl Arap nüfusundaki artışın ardından tanınmaz hale geldi. Bölgede Türkçe menüsü bulunmayan Arap restoranları açıldı. Birçok dükkanın ve bilgilendirme levhasının Arapça olması dikkati çekiyor.
Yeniçağ
Nagehan Alçı kimdir, neyin nesidir, izleyelim...!
Emekli zammında en net rakamı Özgür Erdursun verdi: İşte en düşük emekli maaşı
'İhtiyacımız yok' demişlerdi: Kırmızı et ithalatında yüzde 233 artış!
İşte Atatürk’ün tedavüle çıkmasını engellediği Yunan parası!
Çocuk tacizcisi imamın 2. duruşması görüldü: Tutuksuz yargılama!
Edirneli küçük çocukların Atatürk sevgisi izlenme rekorları kırıyor !
‘Ahmak Davası’nda ceza onandı’ iddiasına İmamoğlu’nun avukatından tepki
Bilim Kurulu Üyesi'nden bomba itiraf! 'Yaz aylarında vakalar gizlendi!'
İşsizlik rakamları açıklandı: TÜİK'e göre işsizlik azaldı!
Muharrem İnce’den ‘İş Bankası’ tepkisi!