Sosyal medyada paylaşılan ve Trabzon'da çekildiği kaydedilen bir videoda Arap nüfusundaki yoğunluk ve yok Arapça tabelaların arasında yok denilecek kadar az olan Türkçe tabelalar dikkati çekti.
Arap sosyal medya kullanıcılarının videonun altına "Alışacaksınız" şeklinde yorumlar yazmaları sosyal medyada tartışmaya sebep oldu.
TRABZON'DA ARAP HANUTÇU
Türkiye'nin gözde turizm bölgelerinden biri olan Trabzon'un Çaykara ilçesinde bulunan Uzungöl'de çekilen benzer görüntüler de tepki topladı.
Bir restoranın Arapça tabelayla birlikte Arap Hanutçu tutmasına ilişkin görüntüler TikTok'ta paylaşıldı.
Videoya yapılan yorumlarda Arapların "Türkiye en büyük Arap istilası altında, hahaha, alışacaklar" yorumları tepki topladı.
UZUNGÖL'DE ARAPÇA TABELA VE LEVHALAR
Uzungöl Arap nüfusundaki artışın ardından tanınmaz hale geldi. Bölgede Türkçe menüsü bulunmayan Arap restoranları açıldı. Birçok dükkanın ve bilgilendirme levhasının Arapça olması dikkati çekiyor.
Yeniçağ
Can Atalay'ın ailesinden milletvekillerine mektup: Meclis'i göreve çağırdılar
Peş peşe Kilis ve Reyhanlı’ya roketli saldırılar
Sinovac aşısını Türkiye'ye getiren distribütörden itiraf gibi açıklama!
CHP sosyal desteğe devam ediyor! 26 maddelik flaş teklif!
İYİ Parti'den gençlere dair video 'Özgürlüklere takılan tüm prangalar kırılacak'
Sayıştay 'Hukuk dışı işlemlerin üzeri örtülüyor' diyen denetçiyi memurluktan attı!
En sihirli koltuk AFAD
1240 gün Mustafa Kemal’i bekleyen İzmir nasıl kurtuldu?
Makam aracı israfının, şatafatının, lüksünün otobandaki görüntüleri 'pes' dedirtiyor !
Kadına şiddet bitmiyor! Sokak ortasında darp etti, yerlerde sürükledi!
Emekliye zam yok, Çinli şirkete ve Trendyol'a milyonluk vergi kıyağı var!
'Recep Tayyip' olan ismini 'Deniz' olarak değiştirdi
İki vatandaş konkordato ilan etti!
Erdoğan'ın oy tehdidine Hataylılardan yanıt: "Herkes bir cümleyle uğurlanır: Hakkınızı helal ediyor musunuz? Biz Antakyalılar olarak bu defteri o gün kapatacağız"