CHP lideri Özgür Özel: "Zeydan Karalar bunların ifadeleri ile hapiste yatıyorsa, Bahçelievler Belediye Başkanı'nın 50 kere müebbet alması lazım"
CHP'nin itirazı reddedildi, Özgür Özel o hakime esti gürledi! "45. Asliye kumda oynamaya devam etsin. Hukuken o kaçacak biz kovalayacağız adalet tecelli edene kadar"
Çaya zam geldi vatandaş böyle isyan etti: "Çaya zam, ekmeğe zam, her gün zam, her gün zam. Böyle yürümez, böyle olmaz. Bu halkı düşünmedikten sonra bu böyle yürümez"
Sumud Filosu'ndaki Türk aktivistlerden gözaltı paylaşımı
Özgür Özel'den Erdoğan'a: "Bu kadar şey yapıyorsun benim ağrıma gitmiyor da Meclis'teki boş sandalyeleri görünce senin mi ağrına gidiyor?"
Adalet Bakanlığı'na yürüyen CHP Gençlik Kolları'na müdahale!
Elazığ'da gazeteciye pompalı tüfekli saldırı!
Ali Mahir Başarır İBB iddianamesine ateş püskürdü! "Böyle bir iddianame olamaz! Bu dosya çökmüştür!"
Mersin’de topraksız tarım tesisi kuran genç üretici kapatma noktasına geldi: "Maliyetim 10 TL, teklif 2 TL"
İmamoğlu'ndan Çatalca mitingine çağrı: “Güzel Çatalca’nın güzel insanları! Yarın akşam yüreğim sizinle. Özgür günlerde elbet buluşacağız”
AKP'li belediyeden gece yarısı 'özel operasyon': CHP afişleri tek tek toplatıldı!
CHP'li Yavuzyılmaz'dan AKP'ye tepki: "Oscarlık performans milyarlarca lira buharlaştı. Asrın soygunu öyle değil, böyle olur!"
Kumar bataklığına sürüklenen Gazi Ferdi Çatal yaşamına son verdi
İsrail İran’ın 3 farklı kentine hava saldırıları düzenledi
Pazarda tezgâh açmak zorunda kalan emekli: "125 liralık satış yaptım, 100 lirasını belediyeye verdim... Komşumdan aldığım peynirle karnımı doyurmaya çalışıyorum"