Çocuk istismarı hükümlüsü tarikatçı cezaevinden çıkar çıkmaz Cübbeli Ahmet'in elini öptü
Özgür Özel'in önünü kesen yurttaş Kılıçdaroğlu'na isyan etti! "Hakkımı helal etmiyorum Kılıçdaroğlu'na"
İzmir'deki CHP İl Binası baskıncısı hırsız çıktı
Kemal Kılıçdaroğlu tablosu şoke etti! Anketlerde Erdoğan'a soğuk duş! Mansur Yavaş fark attı
CHP Lideri Özgür Özel, Diyarbakır'daki programı kapsamında gittiği köyde biçerdövere binip buğday hasadı yaptı: "TOMA'ya çıkmaktan kolay"
Ertan Aksoy anketleri açıkladı, AKP'nin oyunu patladı! Erdoğan'ı kızdıracak ezici fark!
Gaziantep'te Özel'i görmek için izdiham yaşandı: "Siyasetin kırılma anını yaşıyoruz"
Kadir İnanır'ın yıllar önce anlattığı anne anısı yeniden gündem oldu
Adam kayırmacılıkta yeni seviye: Proje okula müdürün değil sendikanın 'uygun gördükleri' atanınca, müdür tepki göstererek istifa etti!
Kendisi gelip teslim olan Deniz Göktaş'a Emniyet'te ters kelepçe taktılar
Son anket açıklandı: Halk kararını verdi! Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Erdoğan'a fark attı!
Kemal Kılıçdaroğlu bile bu kadarını beklemiyordur! Anketlerde vatandaştan 'mutlan butlan'a şok tepki!
Akın Gürlek niye Trump'a 'Brunson' için tepki veremiyor? AP Türkiye Raportörü Sánchez Amor'dan Gürlek'e İmamoğlu yanıtı!
Özgür Özel düğmeye bastı! CHP'li vekilden yeni parti için net tarih: Vekil sayısını da verdi
Komedyen Deniz Göktaş'tan mesaj var! CHP'den Karatepe Cezaevi'ne ziyaret: "Kendisinin morali çok yüksek ve herkese çok selamları var"