Manowar'dan Türkçe kutlama: "Bu yıl Cumhuriyetinin 100’üncü yılı. Ulu Önder Atatürk’ün sizlere mirası kutlu ve mutlu olsun"
İlber Ortaylı iktidara ateş püskürdü! "Avrupa’nın verdiği para sakız parasına yetmez. Yığınları Türkiye’ye toplamak büyük bir yıkım projesine işarettir"
Ekonominin hali! Osmaniye'de 5 liraya bıçak bileyen engelli vatandaş: "Fiyatları yüksek buluyorlar ama fiyat yüksek değil aslında. Hayat şartları öyle"
Sosyal medya bu hacıyı konuşuyor: Bastonu otomatik silah yapıp şeytanı vurdu(!)
Vatandaştan zam tepkisi: "Az, bu insanlara az. Bu millet hak ediyor. İnsanlar hak ettiği şekilde yönetilir. Fırsat vardı, değerlendiremedik"
Dükkân açan Suriyelilerin vergilerini de Türkler ödüyor! Fiş istedi "yok" cevabı aldı
AKP’li kadın vicdansızca bunları söyledi! 'Kiralar yüksekse Afrika’ya gitsinler. İnsanların açık giyinmesi beni çok ilgilendiriyor. Benim kocamı, oğlumu tahrik ediyor'
Görünce tüyler ürperten market fiyatlarını gerilim müziği ile paylaştı
Muğla yangını böyle başladı: Yangının başladığı noktadaki siyah araç dikkat çekti
California'da yaşayan bir çiftin 10 saatlik asgari ücretle depoyu doldurup sınırsız et yediği görüntüler gündem oldu! Türkiye'de aynı parayla sadece çeyrek depo doluyor
Çocukları sıraya sokup tarikat liderinin elini öptürdüler
Sokak röportajında konuşan gurbetçi, Türkiye'de en üzüldüğü konuyu anlattı: "Türkler gelen Arapların kölesi olmuş"
Almanya'dan gelen gurbetçiden yurt dışında da hayatın zor olduğunu iddia eden gurbetçilere! "Bakmayın bu yurtdışından gelenlere. Hepsi yalancı. Ciddi söylüyorum"
İmamoğlu “İstanbul’daki rakibimi biliyorum” demişti, haklı çıktı! AKP'nin yayınladığı yerel seçim videosunda sadece Erdoğan var
İrlanda'dan utanç verici ırkçı görüntüler: Madalyaları veren öğretmen, siyahi öğrencinin madalyasını es geçti!