Tam 1 yıl geçti: Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun arabayla çarpıp ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babasından mezarı başında yürek yakan sözler
Çayırlı'da köylü kadınlar ağaç katliamına karşı direniyor: "Devlet yol geçmeyecek deyip kredi verdi şimdi de yol yapıyor!"
Kadıköy Belediye Meclisi’ndeki tartışmanın tam hali ortaya çıktı, AKP'li ismin iddiası çürüdü!
Cemal Enginyurt, Suriye'deki Alevi katliamını savunanlara ağzına geleni söyledi! "Birileri o kadar köpekleşti ki aynaya bakarak köpek gibi havlıyorlar. Erdoğan’a sesleniyorum: İtlerini durdur"
Bunu da gördük! Şehitlik bir gecede ortadan yok oldu
Yüz binlerce takipçiye ulaştı ama iş arkadaşlarını unutmadı! Oğuzhan Alpdoğan grevde: "Abilerimi, kardeşlerimi yalnız bırakmak istemedim"
Erdoğan '4 bin lira oldu daha ne olacak' dedi, CHP'li vekil Murat Emir, emeklinin alması gereken asıl ikramiye rakamını açıkladı
Bu sefer erkek değil kadın sürücüler tartıştı! Küfürler havada uçuştu
Kocaeli Üniversitesi'nde İmamoğlu protestosuna polis müdahalesi: Gözaltılar var
Sırtında Atatürklü Türk bayrağı taşıyan gence polisten uçan tekme!
İzmir’deki İmamoğlu protestolarına polis müdahalesi
Polis ve İBDA-C’liler camide top oynadı!
İSPARK çalışanı oğlu gözaltına alınan Sadiye Teyze: "75 yaşındayım ben hala basamak siliyorum kimseye muhtaç kalmayayım diye. Bir gittim ki torunumu çıplak çıplak yere sermişler!"
Tüm dünya onu konuşuyor! Eylemlere damga vuran Pikachu konuştu
Özgür Özel'den 'boykot' soruşturmasına 'Erdoğanlı' yanıt: "Tayyip Erdoğan’a helal olan millete haram olamaz! Boykot demokratik haktır"