Polisten müdahale: Pedofiliyi savunan Nurettin Yıldız'a Boğaziçi Üniversitesi'nde sert tepki! "Üniversitemden defol"
İstanbul Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi öğrencilerinden Boğaziçi eylemlerine destek
Tahliye edilen Esila Ayık: "Biz gençlerin geleceğe küstürülmemesi gerekiyor. Ben şu an özgürüm, çok mutluyum. Tek temennim diğer öğrenci arkadaşlarımızın tahliye olması"
Polislere 'Siz kimsiniz lan! O...çocukları!' diye hakaretler savuran ve yaralayan eski AKP ilçe başkanı tutuklandı!
Ukrayna-Rusya zirvesi sırasında Dolmabahçe'de Filistin protestosu yapanlara gözaltı!
İstanbul'da tramvayda taciz iddiasına dayak
İmamoğlu'ndan tüyleri diken diken eden 19 Mayıs videosu!
İmamoğlu'ndan CHP'nin Pendik mitingine çağrı
Özgür Özel, numarasını paylaşarak telefon gerçeğini açıkladı: "Telefonu bulan Graham Bell bile sizin kadar sevinmedi. Yalandan delil icat edemezsiniz"
Vatandaş, Erdoğan'ı kendi cümleleriyle vurdu: Erdoğan sordu o cevap verdi, AKP'liler bile sustu kaldı!
Malatya Hekimhan Belediyesi Başkanı Yıldırım, gençlere verdiği 19 Mayıs sözünü tuttu
AKP'li belediyenin etkinliğinde kumar! "Festival değil Las Vegas"
Cemal Enginyurt açıkladı: "AKP'li gazetecilere para verilmiş. Siz nereden para aldınız da Şile'de villanız var, en lüks arabalara biniyorsunuz?"
En düşük emekli maaşının kaç lira olacağı sızdırıldı: İşte en güçlü artış senaryosu
Nurettin Yıldız'ı konuşturmayan 5 Boğaziçi öğrencisi tahliye oldu!