Ankara'da 4 gün önce yapılan ankette kim önde çıktı?
TİP'in Hatay Milletvekili Can Atalay’ın vekillliğinin düşürülmesi kararını okutan Bekir Bozdağ, TBMM'de FETÖ’ye böyle övgüler yağdırmıştı
Bir ilde daha ekmeğe zam!
Emekli vatandaştan ibretlik sözler: "Garibanlık kader değil geri zekâlılıktır. Eskiden yağ kuyruğu var diyorlar şimdi onu alamıyorlar. Bir ülkede hukuk adalet yoksa her şey boş"
HÜDA PAR, eski Hizbullah sorumlusu Cemal Çınar'ı aday gösterdi
Simitte zam itirafı: "Bakanlık uyardı, seçimden sonra zam yapacağız"
İmamoğlu’ndan İBB çalışanlarına zam ve ikramiye müjdesi
Yıl dönümüne günler kala açıklandı: 6 Şubat felaketinde 53 bin 537 ölü
Depremde yıkılmayan ünlü binayı yıkacaklar: Rezerv alan planında binaya yer verilmedi
Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan istifa etti
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: "Biz İstanbul'da ortaya koyduğumuz tavırla en başta Kanal İstanbul gibi bir baş belası işi, bu şehrin başından uzak tuttuk"
Ozan Gündoğdu Gaye Erkan’ın gönderilmesindeki sırrı açıkladı
Kahramanmaraş'ta 'İnsan Yüzlü Örümcek' görüntülendi
Almanya'daki gurbetçi, kur farkına rağmen 3 kat daha pahalı olan ürünle Türkiye'deki enflasyonun boyutunu gözler önüne serdi: "TL ile Almanya'ya gelseniz daha uyguna alırsınız"
Erdoğan’dan depremin yıktığı Hatay'da tartışma yaratacak sözler: "Olmazsa, o şehre herhangi bir şey gelmez"