Özgür Özel'den 23 Nisan mesajı: "Milletin üzerinde hiçbir güç tanımadan yolumuza devam etmekte kararlıyız!"
'Yeni süreci' ve Öcalan’a “sayın” diyen MHP’li vekili eleştiren Şehitler Derneği Başkanı'na İçişleri Bakanlığı’ndan soruşturma
Yozgatlı çiftçinin konuşmasına Diyarbakır’dan destek geldi: "Biz de kendisine destek veriyoruz. Hak yok, adalet yok, hukuk yok!"
Ali Erbaş’tan yoksulluk itirafı: "Almış olduğu 2 kiloluk kurban etini kurutup toz haline getiren ve aylarca onun tozunu yemeklerine katan milyonlarca insan var. Bunu görmezden gelmek bize yakışmaz"
Ece Üner'in Rasim Ozan Kütahyalı isyanı: "Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin bir evladı değil miyim?"
Mansur Yavaş’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yapay zekâ ile hazırladığı video, sosyal medyada büyük ilgi gördü
Savcıyı tehdit eden sanıktan ilginç savunma: "Merkel’in taktığı maskeyi ben yaptım"
Ankara Valiliği'nin engeline CHP'den art arda tepki: "23 Nisan yasaklanamaz! Birinci Meclis önündeki buluşmamız ve Anıtkabir’e yürüyüşümüz engellenemez!"
SGK uzmanı İsa Karakaş milyonlarca emekliye kara haberi verdi: "Keşke bu sene seçim olsaydı"
İmamoğlu'na destek verince ihraç edilmişti: En büyük espri diye duyurdu
Rüşvetle suçlanan bürokratın dudak uçuklatan mal varlığı
Sanatçı İlyas Salman'a Cumhurbaşkanı'na hakaretten ceza
Eskişehir'de üniversite öğrencilerinin yürüyüşüne polis müdahalesi!
Adalet Arayışı Sınırları Aştı: ABD'de 23 Nisan kutlamalarıyla eş zamanlı olarak, adalet talebiyle İmamoğlu protestoları sürüyor!
Samandağ’da arazi kamulaştırmasına karşı çıkan vatandaş: "Oğlum 25 yıl Arabistan'da çalıştı o toprağı almak için. Depremde vefat etti. Önce beni oraya gömmeleri lazım"