Tüm türkiye'yi yasa boğan 6 Şubat depremlerinde AHBAP'a çadır sattığı ortaya çıkan Kerem Kınık ile ilgili Kızılay'dan istifa etmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı.
Birgün'de yer alan habere göre, Kınık, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, çadır satışı ile ilgili "Bu konu tabii beni de ciddi manada üzmüştür” şeklinde açıklamasından bir gün sonra istifa etmişti. Kınık’ın istifası üzerine Kızılay Derneği Yönetim Kurulu, Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı aldı. Kongre kadar Kızılay Başkanlığı görevine ise Genel Başkan Yardımcısı Fatma Meriç Yılmaz’ın vekalet edeceği açıklandı. Olağanüstü Kızılay kongresinin 9 Temmuz tarihinde Ankara’da düzenleneceği öğrenildi.
KEREM KINIK'IN ŞİRKETLERDEN AYRILDIĞI AÇIKLANDI
Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi’nde, holdinge dönüştürülen Kızılay Bakım, Kızılay Sağlık, Kızılay Biyomedikal Sağlık ve Kızılay İçecek Şirketleri’nin yönetim kurullarında Kerem Kınık’ın ayrıldığı açıklandı. Kızılay yöneticisi olan ve kongreye kadar Kızılay Başkanlığı görevine vekalet eden Menzil Cemaati mensubu Fatma Meriç Yılmaz’ın bu şirketlerin yönetim kurulu başkanı olduğu ifade edildi.
Öte yandan Kızılay’ın şirketlerinin yönetiminde yer alanların huzur hakkı adı altında binlerce lira ücret aldığı da biliniyor.
KRT
Osmangazi Köprüsü'ne 1.6 milyar TL 'garanti' ödemesi yapılacak!92 izlenme
Bir dev zam da salçaya geliyor44 izlenme
17-25 Aralık'tan sonra istifa eden AKP'li eski Bakandan ortalığı karıştıracak sözler!94 izlenme
Küçük Umay, hamile annesi ve babası birlikte enkazdan çıkarıldı73 izlenme
Genç kız çığlıklarıyla tacizciyi yakalattı! Yaka paça polis teslim edildi43 izlenme
İmamoğlu'ndan duygusal paylaşım: "Çok özel bir gün benim için"23 izlenme
Espressolab'ın sahibinin yaptığı kaçakcılığı "Nasıl olsa yargılanmam" diyerek itiraf ettiği ortaya çıktı26 izlenme
Yazlık sarayın yolunu yapan eski AKP yöneticisine 1.4 milyarlık 'gizli saklı' yeni ihale!54 izlenme
Deniz Göktaş'tan yurtdışına kaçtığı iddiasına yanıt
AKP’en emeklilere ‘sabır’ tavsiyesi: "Gabar'dan çıkarılan petrol ile refah artacak ve emeklilere refah farkı olarak yansıtılacak"
Thodex'in kurucusu Fatih Özer Türkiye'ye iade ediliyor
AKP’li başkan seçimde belediye bütçesinden 2 milyon lira harcamış!