Çakarlı araçlarla etkinliğe katılan Cübbeli 'şeriatçıyız' dedi

28 izlenme 22 Aralık 2024
Reklamlar

Cübbeli Ahmet Hoca, bakanlığın 'çakarlı araçlara ceza' açıklamasını hiçe sayarak çakarlı araçlarla geldiği etkinlikte, "Şeriatçıyız, gizlimiz saklımız yok" dedi.



Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, "Maşukiye Kevser Derneği, Osmanlı İlim ve Kültür Derneği, HEYDER ve Derman Derneği’nin etkinliğine katıldı. Cübbeli etkinliğe, İçişleri Bakanlığı’nın 'Çakar kullanan sürücülere 96.000 TL ceza kesilecek' açıklamasına rağmen 2 adet çakarlı araçla geldi.

Cübbeli etkinlikte şeriat savunmayı da ihmal etmedi. 2 saat boyunca konuşan Cübbeli, “Biz şeriatçıyız arkadaşlar, ne işimiz var bu rejimle! Gizlimiz saklımız yok. Seni de beni de boş bırakmazlar ama alenen her şeyi konuşuyoruz. MİT dinliyor, yazık istihbarata, boş masraf” ifadelerini kullandı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li vekilin eski eşi Ünsal Ban tutuklandı! Sedat Peker'in iddiaları akıllara geldi HKP'den Uğur Işılak hakkında suç duyurusu! Bahçeli'nin çağrısına rağmen! İBB Davası TRT'den canlı yayınlansın önergesi AKP-MHP oylarıyla reddedildi Miçotakis, Türkiye ve Yunanistan'ın yeniden yakınlaşmak istediğini söyledi