"Kış Harikalar Diyarı Çıldır Turizm Planı" çerçevesinde Ardahan Çıldır'a iki adet büyük boyutlu buz kulesinin yapılması planlanıyor. Kulelerin, turizmi geliştireceği iddia ediliyor. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle tüm işletmeler kapalı. Halk ise projeye tepkili. İnsanların salgınla, ekonomik krizle mücadele ederken böyle bir projenin israf olacağı vurgulanıyor.
"ÇAYIRDA BUZ DURMAZ"
Gazeteci Suat İncedere ve Çıldır Gölü Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Yüksel Kılıç kulelerin yapılacağı alanı ziyaret etti, incelemelerde bulundu. Kılıç da kulelerin israf olduğunu belirtti, yapıldığı yerin bile yanlış olduğunu söyledi, 'çayırda buz durmaz' dedi.
"BU MEMLEKETİN SAHİBİ YOK MU?"
Ne amaçladıklarını anlayamadıklarıı belirten Kılıç, "Bu ucubeyi yapacaklara sormak lazım bununla ne amaçlıyorlar? Buna kim karar vermiş, Turizm Kültür Bakanlığı mı karar vermiş? Oteller kapalı, işletmeler kapalı, toplu organizasyonlar yasak... Mevsim ilk bahar gibi, buz getirseler ne olacak? Bir de yaptıkları yer yanlış, çayıra böyle bir proje olur mu? Bu memleketin sahibi yok mu? Parasını kim karşılıyor?" diye sordu.
"MİLLETİN ANASI AĞLAMIŞ"
Yıldırım, "Pandemi dönemi milletin anası ağlamış, Cumhurbaşkanı feryat ediyor. Birisi cebinden harcıyorsa eyvallah..." dedi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/calicirpidanbuzkulesinehalktantepkih57913.html
Benzin ve motorin zamları sosyal medyanın gündeminde: Kız arkadaşını lüks yemeğe çıkarmak istedi, mekân olarak benzin istasyonunu tercih etti!68 izlenme
Kanal İstanbul neden istenmiyor? İBB Başkan Vekili Aslan tek tek açıkladı17 izlenme
Tayfun Demirören'in yakalanması filmleri aratmadı! Fatih Altaylı şok detayları paylaştı43 izlenme
Beş zengin kentte 3,5 milyon yoksul18 izlenme
Devlet Malzeme Ofisi Mercedes'in 10 milyon liralık lüks aracı için ihaleye çıktı! Kime alınıyor acaba?43 izlenme
Gıda ürünlerine yeni zam dalgası geliyor47 izlenme
İmamoğlu'nun avukatları harekete geçti25 izlenme
İstanbul’da toplu taşımadaki yaş sınırlaması kalktı100 izlenme