Gündemi sarsacak iddia! 'AKP'li milletvekilleri Abdullah Öcalan’ın bulunduğu İmralı'yı ziyaret mi ediyor?'

37 izlenme 06 Kasım 2021
Reklamlar
Flash TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün canlı yayında AKP’li bazı milletvekillerinin Abdullah Öcalan’ın bulunduğu İmralı’yı ziyaret ettiklerini iddia etti.

Flash TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, Flash TV’de Basın Kulübü adlı programda çok konuşulacak bir iddiada bulundu. AKP’li bazı milletvekillerinin bebek katili Abdullah Öcalan’ın bulunduğu İmralı’yı ziyaret ettiklerini ileri sürdü.

Söz konusu vekillerin isimlerini henüz öğrenemediğini dile getiren Aygün, AKP’nin halk düşmanı terörist Abdullah Öcalan üzerinden bir alternatif oluşturmaya çalıştığını iddia etti.

Aygün, canlı yayında tam olarak şu ifadeleri kaydetti:

“AKP’li milletvekilleri bunların bir kısmı eski olabilir. İsimlerini henüz öğrenemedim. İmralı’ya gidip geliyorlar şu anda. Epeydir süren bir süreç bu. Gerçekten ayağı sağlam basan bir isimden, belki yayından sonra söylerim. Burada açıklamam doğru olmaz.

Atıyorum Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir şekilde HDP’yi sistem içine dahil etme, dışarıda tutma veya bir şekilde çabalarına karşılık AKP de daha tehlikeli bir oyunla hala Öcalan’la muhatap olmaya çalışıyor.

Nedeni parlamenter sistemde yer alan Meclis çatısında yer alan orada konuşmalar yapabilen parti yerine düşman olduğu ya da muhalif olduğu için Apo üzerinden hala bir alternatif oluşturmaya çalışıyor. Bu özel bilginin kaynağı olan isimin şimdiye kadar bir yanlışını görmedim ve kendisi çok özel biridir. Hepinizin yakından tanıdığı tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim. Bu işlerin içindeki bir isim.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

701 SAYILI KHK: Binlerce kişi ihraç edildi! İşte isim isim ihraç ve göreve iade edilenler listesi… Sağlık Bakanı Koca kritik tabloyu paylaştı: 26.597 yeni vaka tespit edildi, 124 kişi hayatını kaybetti, 14.954 kişi sağlığına kavuştu! Memurları sefalete mahkum ettikten sonra: Lojmanları satan AKP tayin taleplerinden sonra lojman yapma kararı aldı! Vatandaş 'Tanzim' kuyruğundayken AKP'li belediyeden dudak uçuklatan reklam harcaması!