İBB davası kapsamında tutuklu bulunan Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun’un Çorlu Cezaevi’nden gönderdiği notlar, yapay zeka ile seslendirilerek YouTube kanalında yayımlandı.
İBB davası kapsamında tutuklanan bazı şehir plancılarının uyuşturucu koğuşlarında, mühendisler ve veri analistlerinin ise dolandırıcılık ya da farklı suçlardan tutuklularla aynı koğuşlarda kaldığını anlatan Ongun, cezaevinde yaşanan ilginç anekdotu anlattı.
Murat Ongun, cezaevindeki koşulların tutuklularda farklı bir yaratıcılık biçimi ortaya çıkardığını belirtti. İBB tutuklularından duyduğu bazı hikayelerin kendisini şaşırttığını ifade eden Ongun, “Ne parlak zeka, ne yaratıcılık eseri işler dinledim İBB tutuklularından” diyerek cezaevinde yaşanan ilginç diyalogu anlattı.

Ongun’un paylaştığı hikayeye göre, kalabalıklaşan bir koğuştaki mahkumlar, infaz koruma memurundan haklı bir talep olarak çamaşır makinesi istedi.
Ancak bu talebe bir infaz koruma memurunun, “Evet tabii size çamaşır makinesi verelim de helikopter yapıp firar edin” şeklinde yanıt verdiği belirtildi.

Gardiyanın bu yanıtını "efsane bir nokta atışı tespiti" olarak nitelendiren Ongun, bu sözlerin ardından, “Bir şey diyeyim mi? Yaparlar” ifadesini kullandı.
Melih Gökçek belediyeyi ‘silkelemiş’: 80 etkinliğe 33 milyon dolar40 izlenme
Bir AKP masalı: Bebek emzirme kabininde ATM oyunu!75 izlenme
Çocuk parkına ateş açıldı: 2'si çocuk 3 yaralı!226 izlenme
Abdurrahman Dilipak'tan İdlib yorumu "Bu beyinsizler başımıza daha çok iş açar!"807 izlenme
Melih Gökçek'ten bir skandal daha! İstifa etmeden 3 ay önce...133 izlenme
Açıklanmasına günler kaldı: En düşük emekli maaşı için yeni iddia33 izlenme
Yusuf Kaplan'dan itiraf! “İslâm’ı tepe tepe kullanıyoruz, paçavraya çevirmek üzereyiz”84 izlenme
Generalin akademisyen gelinini 'terör örgütü üyesi' diye tutukladılar21 izlenme