Home
31 Mayıs 2018 ( 187 izlenme )
Reklamlar

Camide parti iftarı olur mu?

Daha önce Konya’nın Ereğli ve Ilgın ilçelerinde AKP tarafından düzenlenen “camide iftar” etkinliği, bu sefer Akşehir ilçesinde düzenlendi.


24 Haziran seçimleri yaklaştıkça, adaylar propagandalarına hız verdi.

AKP Konya Gençlik Kolları tarafından ise camide iftarlar düzenlenmeye devam ediliyor. Camide parti adına iftar düzenleyen AKP, milletvekili adaylarını ibadethanede yaptıkları etkinlikle duyuruyor.

Daha önce Konya’nın Ereğli ve Ilgın ilçelerinde AKP tarafından düzenlenen “camide iftar”, bu sefer Akşehir ilçesinde düzenlendi.

Tarihi İplikçi Camisi’nde düzenlenen iftara eski Milli Eğitim Bakan Yardımcısı ve AKP Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem ile birlikte AKP’nin ilçe yöneticileri katıldı.

İşte AKP’nin camide düzenlediği etkinlikten kareler:

https://odatv.com/camidepartiiftariolurmu31051830.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kızılay, 26 boş daireyi depremzedelere tahsis etmedi Emeklilerin geçim isyanı: "80 yaşındayım iş bulsam çalışırım" Yazıklar olsun! Bursa’da alkollü sürücü sağlık çalışanlarına saldırdı! AKP'yi zora sokacak bir reklam filmi daha! Sosyal medyayı sallayan ikiyüzlü 'rakı ve şarap' sahneleri!