Anasayfa1
02 Mayıs 2022 ( 55 izlenme )
Reklamlar

Çanakkale'de feribotlar da köprü de boş kaldı!


Çanakkale'de her sene Ramazan Bayramı öncesi başta İstanbul olmak üzere Marmara ve Trakya bölgesinde yaşayan vatandaşların Ege sahillerine gitmek için oluşturduğu feribot kuyrukları bu sene yaşanmadı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Mart’ta açılışını yaptığı ve ücretinin “200 liracık” olacağını açıkladığı ve günlük 45 bin araç geçiş garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden de geçişlerin az olduğu gözlemlendi.

9.jpg

Kilometrelerce kuyruklar oluşurdu

Önceki senelerde Eceabat ve Kilitbahir'den Çanakkale kent merkezine feribot ile geçmek isteyen vatandaşların oluşturduğu araç kuyruklarının 5 kilometreye kadar çıktığı görülmüştü.

halktv.com.tr

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eski yol arkadaşından Erdoğan ve Albayrak'a zehir zemberek sözler! 'Davaya otoriter bir yoksulluk düzeni kurup rantiye sınıfını destekleyenler zarar zarar verdi' Ülkücü gençten Kılıçdaroğlu'na tam destek “Oyumuz Kılıçdaroğlu'na! Sinan Ateş'i MHP kollamıyor Kılıçdaroğlu kolluyor” Kaz Dağları'nda şantiyeye kilit vuruldu! İmamoğlu "Çığır Açıcı" Keşif Yapan Harvardlı Furkan'ın Mesajını Paylaştı: "Umutsuzluğa Kapılmayın"