SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, Dışişleri Bakanlığı’nın 2015 yılına ilişkin almanağında (faaliyet raporlarının yer aldığı yıllık), Ermenistan’daki sözde soykırım anıtının yer alması üzerine yayının apar topar toplatıldığı ortaya çıktı.
Dışişleri Bakanlığı tarafından her sene almanak yayınlanarak o sene içerisinde yapılan faaliyetler ve projeler anlatılıyor.
2016’da yayınlanan 2015 yılı almanağının apar topar toplatıldığı ve tekrar basıldığı ortaya çıktı.
ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ FOTOĞRAFLARININ ARASINA ERMENİ YALANI SIKIŞTIRDILAR
Bozkurt'un haberine göre 2015 almanağında, Çanakkale’de şehit düşen Türk askerleri ve hayatını kaybeden Anzak askerleri için düzenlenen anma töreninin fotoğrafları yer aldı.
Bir sayfada yer alan fotoğraflarda, Çanakkale Şehitliği’nin fotoğrafları arasına, Ermenistan’daki sözde soykırım anıtının fotoğrafının “sıkıştırıldığı” görüldü.

ALMANAK APAR TOPAR TOPLATILMIŞ
Araya eklenen fotoğrafın, sözde 1915 Ermeni soykırımının 100. yılına denk geldiğini ifade eden Ceyhun Bozkurt, bu hatanın fark edilmesi üzerine almanağın derhal piyasadan toplatıldığını ifade etti.
Not: Almanak takvime göre düzenlenmiş, özel bir alan veya alanlarda bilgiler içeren yıllık bir yayındır.
Yeniçağ
Emeklinin balık isyanı: "Krediyle balık alıyoruz, herkes bilsin bunu!"44 izlenme
İşte yeni müfredatın detayları: Matematikte neler değişecek?54 izlenme
Gazeteci Levent Gültekin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'a tepki: "Ya kayınpederim giderse diye feveran ediyor"52 izlenme
AKP'li vekil fena yakalandı: Aynı komisyondayız haberimiz yok!335 izlenme
İki Gündür Akaryakıta Gelen Zamlar İle Benzin 25 lira, Motorin İse 24 lirayı Aştı40 izlenme
'Süleyman Soylu'nun yerine geçecek kişi belli oldu' iddiası: İşte o isim...55 izlenme
Skandal paylaşımla ilgili soruşturma başlatıldı26 izlenme
Yasa dışı bahisten alınmıştı: Rasim Ozan Kütahyalı deneyimlerini belgeselde anlatmış33 izlenme