SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, Dışişleri Bakanlığı’nın 2015 yılına ilişkin almanağında (faaliyet raporlarının yer aldığı yıllık), Ermenistan’daki sözde soykırım anıtının yer alması üzerine yayının apar topar toplatıldığı ortaya çıktı.
Dışişleri Bakanlığı tarafından her sene almanak yayınlanarak o sene içerisinde yapılan faaliyetler ve projeler anlatılıyor.
2016’da yayınlanan 2015 yılı almanağının apar topar toplatıldığı ve tekrar basıldığı ortaya çıktı.
ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ FOTOĞRAFLARININ ARASINA ERMENİ YALANI SIKIŞTIRDILAR
Bozkurt'un haberine göre 2015 almanağında, Çanakkale’de şehit düşen Türk askerleri ve hayatını kaybeden Anzak askerleri için düzenlenen anma töreninin fotoğrafları yer aldı.
Bir sayfada yer alan fotoğraflarda, Çanakkale Şehitliği’nin fotoğrafları arasına, Ermenistan’daki sözde soykırım anıtının fotoğrafının “sıkıştırıldığı” görüldü.

ALMANAK APAR TOPAR TOPLATILMIŞ
Araya eklenen fotoğrafın, sözde 1915 Ermeni soykırımının 100. yılına denk geldiğini ifade eden Ceyhun Bozkurt, bu hatanın fark edilmesi üzerine almanağın derhal piyasadan toplatıldığını ifade etti.
Not: Almanak takvime göre düzenlenmiş, özel bir alan veya alanlarda bilgiler içeren yıllık bir yayındır.
Yeniçağ
Karabük'te 5 bin Afrikalı öğrenci var! Seks skandalı dışında ne bekliyordunuz? 'Yerli ve milli' politikaların sonucu720 izlenme
Erdoğan izin vermeyince İBB kendi metrobüslerini ürettirmeye başladı!45 izlenme
Sedat Peker cephesinden 'kumpas' itirafı50 izlenme
ATM'yi böyle dolandırdılar: Yarısı gerçek yarısı sahte 100 lira sosyal medyada tartışma yarattı 'Sahte 100 liranın maliyeti 100 lira olmuş'26 izlenme
Edremit sahili alev alev!171 izlenme
Gelibolu'daki orman yangınında zarar gören alanlar dron ile görüntülendi23 izlenme
Benzine bu gece zam geliyor!35 izlenme
İSKİ Genel Müdürü kendisini tehdit eden şahısların şikâyetiyle gözaltına alınmış19 izlenme
Sevgilisini öldürüp cesedini kıyma makinesine atan Rus adam, Ukrayna'ya karşı savaştığı için serbest bırakıldı
Akp'nin % 61 oy aldığı Çorum'da yapılan yeni icra dairesi dualarla açıldı !
Bu Nasıl Müslümanlık ? İnsanlık Dışı Dehşet Görüntüler...
Çocuklar aç kaldı: MEB'den pes dedirten savunma geldi! Son sözü Danıştay söyleyecek