CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, mahkeme kararına rağmen TÜGVA'nın boşaltmadığı Büyükada İskelesi'nde açıklama yaptı.
Kaftancıoğlu'nun açıklama yaptığı sırada bir grup TÜGVA'lı 'Burası gençlerin kalacak' diye slogan attı.
Sloganlara yanıt veren Kaftancıoğlu, ''Burası tüm gençlerin olacak. Bir grubun değil, Bir grup yandaşın değil'' diye konuştu.
Kaftancıoğlu şunları söyledi:
''Orası gençlerin olsun, biz zaten bunun için mücadele ediyoruz. Üç beş gencin olmasın, üç beş yandaşın olmasın istiyoruz. Aramızdaki fark işte bu. Oraya bütün gençler girsin diye mücadele ediyoruz. Siyasi görüşü ne olursa olsun, nasıl giyiniyorsa giyinsin, oraya girsin diye mücadele ediyoruz.
Bu ülkenin kaynakları gençlere eşit dağıtıldığında hepimizin kardeşçe yaşayacağız.''
Daha önce BELTUR’un işlettiği, Büyükada Şehir Hatları Vapur İskelesi üzerinde bulunan ve işletmesi AKP döneminde TÜGVA’ya verilen kafeterya, mahkeme karıyla İBB'ye geçmiş, TÜGVA’nın tahliye işlemini gerçekleştirmemesi üzerine İBB ve Adalar Belediyesi zabıtaları tarafından boşaltılmak istemişti.
Tahliye işlemini gerçekleştirmek için iskeleye giden İBB’ye bağlı zabıtalar, üst katta bekleyen polislerin engeliyle karşılaşmış, polislerin önünde TÜGVA çalışanları oldukları belirtilen kişiler ile zabıtalar arasında arbede yaşanmıştı.
Üretim durdu, konkordato geldi! Türk tekstil devi iflasın eşiğinde
Erdoğan'ın eski çalışma arkadaşından döviz kurundaki artışa sert tepki!
Adana’da 15 ton çeşme suyunu “Zemzem Suyu” diye satmak için şişelemişler!
AKP'li vekilden Hiranur Vakfı'ndaki 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar skandalıyla ilgili tepki çeken sözler! '6 yaşındaki çocuğu da kimse başına bela almaz'
İranlılar Türkiye'de şirket kuruyor
Türkiye ile dalga geçiyorlar: Herkes onlardan söz ederken kampanyalı satışa başladılar
Seçim gazı ithal edip maliyetini halka yıktılar
Seçil Erzan'ın Fatih Terim'in şoförü ile yazışmaları ortaya çıktı
ABD'den Halkbank davası için yaptırım tehdidi!
CHP'li il başkanı duyurdu: "Amatör sporcuları bilgileri dışında AKP'ye üye yapmışlar"