Gazeteci Candaş Tolga Işık, AKP’ye yakın sayfaların yaydığı bilgiyi yalanladı.
31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken AKP’ye yakın kişiler ve haber sayfaları, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na iftira atmaya başladı.
Bozuk merdiven ile otobüsten, kara para aklama yalanına kadar hakkında pek çok haber yapılan İmamoğlu için bu kez de Candaş Tolga Işık’ın “Az Önce konuştum” yayınına bilerek çıkmadığı iftirası atılıyor.
AKP’ye yakınlığıyla bilinen Gündem 7x24, İmamoğlu hakkında şu haberi paylaştı:
“Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz Salı günü Candaş Tolga Işık'ın programına çıkması bekleniyordu. Ancak İmamoğlu'nun, canlı yayınlarda yaşadığı "hatırlamıyorum" sıkıntısı nedeniyle programa çıkmaktan vazgeçtiği öğrenildi. İmamoğlu'nun vaat sorulabilecek canlı yayın programlarının tamamının iptal edildiği ifade ediliyor.”
TV100’de “Az Önce konuştum” programını sunan Candaş Tolga Işık, bu bilgi için “Külliyen yalan bu yazdığınız” dedi.
Kaynak: Gerçek Gündem
IMF borç mu verdi? Bakan Nebati’den IMF açıklaması60 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 29.136 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 1.809.809’a, can kaybı da 16.199’a yükseldi!76 izlenme
AKP'de 'bölünme' sinyalleri: İl Kadın Kolları Başkanı istifa etti39 izlenme
Erdoğan’ın övündüğü bir sistem daha çöktü! Seçim malzemesi yapılan sistem tutmadı, geri adım attı47 izlenme
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın yeşil tarife fiyaskosu! Sadece 156 abonesi var!49 izlenme
Cumhurbaşkanlığı seçimi de yenilensin hamlesi!372 izlenme
Zengine yedirdi vatandaşa ödetiyor29 izlenme
Bloomberg: Türkiye uçuşlar için Rusya’yı ikna edemedi64 izlenme
Vatandaşlar fatura yükünü taşıyamıyor!
Japonya'da meydana gelen 7.2'lik depremin şiddeti kameralara böyle yansıdı
Özgür Özel'in Hulusi Akar'a Meclis'te söylediği sözler yeniden gündem oldu: “Senin silah arkadaşların sana haklarını helal etmeyerek öldüler, sen silah arkadaşlarının bedduasını alan bir adamsın”
Ayarını bozduğu kantar kendini tartıyor: Mahkemeden 'partili cumhurbaşkanı' kararı!