19 yaşlarındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i vahşice katleden Semih Çelik, babasını da öldüreceğini söylemiş. Cani Semih Çelik (19), Ayşenur’u Eyüpsultan'daki evinde boğazını kesip, İkbal’i de Edirnekapı surlarında katledip parçalara ayırdıktan sonra intihar etmişti.
Kan donduran cinayetlerin neden işlendiği araştırılırken, Semih Çelik’le ilgili dikkat çeken yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. Cinayetlerden sonra Semih’in babası A.Çelik polise ifade verdi. Babanın polislere “Kızları tanırım. Onlar öldürülmeden 1 gün önce iş çıkışı yorgun halde eve geldim. Semih bana ‘Baba seni nasıl öldüreyim?’ diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı. Ancak kimse yardımcı olamadı” dediği iddia edildi.
Semih Çelik’in her iki cinayette de 5’li bıçak seti kullandığı belirlendi. Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre bir süre kasaplık da yapan Çelik’in, aldığı bıçak setini cinayetten önce Edirnekapı surlarına götürdüğü tespit edildi.
Sözcü
Kemal Kılıçdaroğlu anketlerde bu sonucu beklemiyordu! CHP'de Özgür Özel fırtınası!25 izlenme
Marmaris Turunç'ta alevler bölgeyi sardı, çıkarma gemileri tahliye için harekete geçti!86 izlenme
Erdoğan'ın BM kürsüsünden yaptığı konuşma Hindistan'ı kızdırdı: Referanslar ve yapılan göndermeler yararlı değildi.42 izlenme
FETÖ'nün kasası artık serbest!488 izlenme
Türkiye, Ukrayna'ya 200 milyon TL hibe ediyor!1487 izlenme
Türkiye'de eşi benzeri görülmemiş teklif: Yaklaşık 35 milyon lira değerindeki 200 dönüm araziyi verip "Yeter ki cezaevi yapın" dediler!29 izlenme
CHP'li vekil son 5 yıldaki Şehit sayısını sordu, soru önergesine şoke eden cevap geldi !188 izlenme
Sinan Ateş cinayeti davasında gündeme gelmilerdi: MHP'den silahlı mesaj63 izlenme
Pancar üretimi adım adım böyle çökertildi!
TOGG'dan rekor zarar: Milli otomobil yolda kaldı!
Bu ülkenin toprağı ağacı paradan önemli mi? Kayyum THK Başkanı'ndan skandal yangın uçağı savunması
Erdoğan’ın “Gider yuvarlanırsınız” dediği millet bahçeleri 5 milyar lira yuttu!