Bakan Koca, “Salgınla mücadele sürecimizde simge bir gün! Aşıda toplam 100 Milyon Doza ulaştık. Toplumun ortak başarısını, önümüzdeki haftaların başarı planını içeren bir gündemle huzurlarınızdayım. Merak ettiğiniz pek çok konu başlıklarımız arasında” dedi.
BAKAN KOCA KONUŞURKEN GELEN YORUMLAR DİKKAT ÇEKTİ
Bakan Koca’nın konuşması sırasında canlı yayında vatandaşlar tarafından yapılan yorumlar ise dikkat çekti. Yorumlarda, “Atama istiyoruz”, “Oy moy yok” şeklinde ifadeler yer aldı.
ERDOĞAN'A DA TEPKİ GELMİŞTİ
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi gençlerle bir araya gelmişti. Telekonferans yöntemiyle yapılan buluşmaya farklı illerden katılan öğrenciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sorular yönelttiği canlı yayının yorum kısmına izleyiciler tarafından çok sayıda "Oy yok size", "Sandıkta görüşürüz" mesajları gelince yayın yoruma kapatılmıştı.
Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş’ın maaşı dudak uçuklattı
AKP'li belediye TCDD’nin tarihi köşküne çöktü
Emekliden zam yorumu: Kıskanıyorum… Nasıl geçineceğiz?
Geçiş sayısı tutmayınca, Çanakkale'de feribota rekor zam!
İşte Yıldırım'ın okumadığı Sayıştay raporunda ortaya çıkan usulsüzlükler!
Kızılay’ın deprem stratejisi ‘kopyala yapıştır’ çıktı!
İBB davasında gerilim! "Ekrem İmamoğlu bacak bacak üstüne atıyor" diyen avukat AKP üyesi çıktı
Soylu, Erzurum'daki taşlı saldırıya destek çıktı!
24 gün önce tahliye edilmişti: Ümit Özdağ için iki yıl hapis cezası istendi!