Özata'nın aşı olduğunu hiç çekinmeden sosyal medya hesabından paylaşması ise şaşkınlıkla karşılandı. Gazeteci Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından "Özata aynı zamanda sağlıkçı değilse; aşıyı nasıl yaptırdı?" diye sordu.
Yarkadaş'ın konuyla ilgili attığı tweet ve paylaştığı görseller şöyle:
"AKP Eskişehir eski Gençlik Kolları Başkanı, şimdiki dönem Bld. Meclis Üyesi AVUKAT Fatih Özata, instagram hesabında COVİD aşısı olduğunu duyurmuş. Özata aynı zamanda sağlıkçı değilse; aşıyı nasıl yaptırdı? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Umarım mantıklı bir cevabı vardır."




Enflasyon ile yurttaşlar açlığa terk edildi! Patates yüzde 344, ayçiçek yağı yüzde 94, beyaz peynir yüzde 74...66 izlenme
Daha yasası bile geçmeden "Çoklu Baro"da bir ilk!97 izlenme
Erdoğan, Gülen’e neden elçi gönderdi?405 izlenme
Kahramanmaraşlı depremzede, Erdoğan'ın tehditvari sözlerine tepki gösterdi: "% 70 oy aldığı Maraş’a da maalesef bir şey gelmedi"37 izlenme
Ekrem İmamoğlu'na oy veren AKP üyesi yurttaş olanı biteni özetlemiş !3402 izlenme
Yok böyle tadilat! 2.6 milyon liraya mutfak tadilatı!109 izlenme
Kızılay, Diyanet'e de çadır satmış!43 izlenme
Bu kadarına da pes! 10 Kasım’da Atatürk ile ilgili skandal sözler!62 izlenme
Rize'de hainler tarafından Atatürk heykeli kaldırıldı ! İşte dünya'nın her yerinden Atatürk heykelleri !
CHP standı mahkemelik oldu: İlçe başkanının hapsi isteniyor
İranlılar Atatürk heykeli önünde şeriat rejimini protesto etti!
Epstein'in uçağının Türkiye'ye indiğini iddia etti, Bakanlığı harekete geçmeye çağırdı: “Epstein uçağı 9 kez Türkiye’ye indi, İncirlik’e gitti”