YSK'nin İstanbul kararının ardından kişisel Twitter hesabından Cem Yılmaz, "Seçimleriniz iptal edilmiştir...Peki ! Biraz daha izahat istiyor ama yok.Çok üzücü bir durum...Bunu memleketimiz haketmiyor...Bir daha oy kullanmak çok büyük bir zahmet olmayacak,gidip vazifemizi yapacagız.Akıl almaz ama gercek...Acı bir gercek" ifadelerini kullanmıştı.
![]()
Ardından da "Her şey çok güzel olacak" filminden bir kare paylaştı.
Yılmaz bu paylaşımının ardından kendisini eleştiren takipçilerin mesajlarını ekranında "Size bazı ibretlik insanlar sunayım" ifadesiyle paylaştı.
![]()
Devamında da "Ben vatanını,milletini seven sade bir vatandaşım :) Siyasetten de hiç hoşlanmam Sen bir adayı seversiiiiin, ben öbür adayı severim ..öyle değil mi güzel kardeşim ( tane tane anlat cem abi )Sen “bazı” insanları seversin, ben “herkesi “severim....Belki de farkımız budur?" diyen Yılmaz 5 gün önce şehit aileleri yararına katıldığı bir program hakkında yapılan haberi takipçilerine hatırlattı.
![]()
https://halktv.com.tr/yerelsecim2019/cemyilmazdanistanbulsecimleripaylasiminatepkigosterenl392750h
"İmamoğlu'nun kasası" diyorlardı, lokantasını Erdoğan açmış37 izlenme
Özel'den Erdoğan'a sert tepki: "Ağzını açmasa iyi olur"11 izlenme
Bakan Koca vaka ve vefat sayısını açıkladı: 29.386 yeni vaka tespit edildi, 31.018 kişi sağlığına kavuşurken, 227 kişi hayatını kaybetti!41 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu, Lionel Messi'yi geçti: "Alevi" başlıklı tweetindeki videosu Twitter tarihinin en çok izlenen videosu oldu!37 izlenme
20’den fazla bankaya akşam saatlerinde inceleme başlatıldı245 izlenme
132 bin Türk Almanya’ya kaçak girdi, 5 yılda 1 milyon göç verdik23 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 24.002 yeni vaka tespit edilirken, 201 kişi hayatını kaybetti, 25.341 kişi sağlığına kavuştu!36 izlenme
Emeklilerin maaş isyanı! "Geçinemiyoruz" diyerek hükümetten 4 talepte bulundular29 izlenme