Yerel seçimler geride kalırken, gözler hüsrana uğrayan AKP’de. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Kan ve ruh kaybı var. Ben dahil kimse sorumluluktan kaçamaz” derken, TELE1’e konuk Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Seçim sonrası AKP içinde bir kavganın başladığını belirten Enginyurt ekonomiye dikkat çekerek şunları söyledi: “Önümüzdeki dönemde bir erken seçim ihtimali yok. Çünkü iktidar Türkiye ekonomisini IMF ve Dünya Bankası’na teslim edecek. Dört yıl boyunca başlanan yatırımlar duracak. Türk milleti büyük bir ekonomik zorluğun altına girecek. Alta kalanın canı çıkacak, üste çıkan yaşayacak. 500 milyar dolara yaklaşan iç ve dış borcu karşılayamayan bir iktidar. Onların rakamıyla yüzde ama reel faiz şu an yüzde 72. TÜİK’in pinokyo enflasyonu yüzde 68, ENAG’ta yüzde 128. Ülkeyi yönetemeyen iktidar mecbur dış borç arayacak. Bu kurla da getiremeyeceğine dolar yükselecek. Gıda fiyatları artacak. Bunu dert eden bir iktidar var mı? Yok. Şu an da Mehmet Şimşek’i yemenin peşine düştüler. Birbirlerinin kuyusunu kazmaya başladılar. Millet bize ders verdi, buradan bir ders çıkaralım, yok! Milletin Osmanlı tokadının etkisi altında kendi partilerine güç kavgasına başladılar. Dolayısıyla 2028’e kadar bu iktidarın götürmesi zor ama Erdoğan ‘Ben artık yapamıyorum’ demek zorunda kalabilir.”
Tele1
Kadıköy'de 2 erkeği ulu orta ilişkiye girerken görüntüleyen genç isyan etti: Dayı ayıp değil mi?
Tanıdık şirkete milyonlar!
İktidara yakınlığıyla bilinen Hacı Yakışıklı övmek için çektiği videoda farkında olmadan gerçeği ifşa etti: 1915 Çanakkale Köprüsü bomboş!
Dünyanın en zenginleri listesinde bir ilk! Hintli milyarder Gautam Adani üçüncü sıraya yükseldi
Binlerce liralık hediyenin kaydı yok! "Rüşvetin adını kaldırmışlar"
AKP'li Ayhan Oğan'ın yeni skandal sözleri ortaya çıktı ! 'İlk dört madde değişebilir, Atatürk kurucu değildir'
Bütçede faiz deliği altıya katlandı
Türkiye'de sokak hayvanları tartışması büyüyor... Dünyada neler yapılıyor?
İstanbul’da bir baba, okuldan gelen kızını karşılamak için her gün 1,5 saat bekliyor! Durumu fark eden esnaf, o anları böyle anlattı
Doğal miras katlediliyor!
Cem Yılmaz'dan hayat pahalılığı çıkışı! "Hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli"
Yaşlı nüfus İŞKUR kapısında: Yılın ilk 9 ayında 60-65 yaş üstü 6 bin 349 kişi işe yerleştirildi
İtibardan Tasarruf olmaz 1: Bu defa karada değil havada konvoy yaptılar
Emeklilik bekleyen milyonlarca vatandaşa şok: Yaş yükseliyor