Anasayfa1
20 Eylül 2025 ( 11 izlenme )
Reklamlar

Çerçioğlu: "Önceliğim onu içeri attırmak"


AKP’ye geçen siyasetçinin “Devlet benim arkamda” diyerek Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i hedef haline getirdiği, planlar yaptığı yazıldı.


AKP geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i hedef aldığı söyleniyor. 

Aydın Denge internet sitesinin haberine göre Çerçioğlu, kendisine yakın isimler olan Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen ve belediyede söz sahibi olan Ozan Çavuşoğlu’na iş insanlarını arattı. İddialara göre amaç, bu iş insanlarını baskı altına alarak Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hakkında iftiralar üretmeye ikna etmekti. Çerçioğlu’nun Ömer Günel’in gözaltına alınmasını ve tutuklanmasını istediği öne sürülüyor.

Ömer Günel

İKTİDAR ARKAMDA

Çerçioğlu’nun, kendisini uyaran bazı yakınlarına “Devlet benim arkamda, iktidar gücü elimde. Önceliğim Ömer Günel’i içeri attırmak, ondan sonra hizmetlere bakarız” dediği de iddialar arasında.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Muharrem İnce suç duyurusunda bulundu İmamoğlu: Su kesintisi yaşanmayacak 'Bitiyor' denilen projenin yüzde 40'ı tamamlanmadı: GAP bütçesinden yurtdışında dil eğitimi! THK’nın ‘yangın uçağı’ iddiasına Orman Bakanlığı’ndan yanıt!