CHP'nin ABD temsilcisi Yurter Özcan, ABD'de tutuklu bulunan ve geçtiğimiz günlerde ilk kez hakim karşısına çıkan Sezgin Baran Korkmaz hakkında bir belgesel yayınladı.
5 dakikalık belgesel yayınlayan Özcan, "Özcan, belgesele ilişkin; “Sezgin Baran Korkmaz’a siyasi iktidar tarafından nasıl göz yumulduğunu, bazı siyasiler tarafından nasıl korunduğunu ve bile bile nasıl lades olunduğunu bu belgeselde izleyeceksiniz” ifadelerini kullandı.
Özcan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “2018 yılından itibaren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile defalarca yaptığımız uyarıları, SBK’ya siyasi iktidar tarafından nasıl göz yumulduğunu, bazı siyasiler tarafından nasıl korunduğunu ve bile bile nasıl lades olunduğunu bu belgeselde izleyeceksiniz. 21 Eylül’de Utah’ta başlayacak bu davayı ülkemiz ve partimiz adına takip edip; kamuoyunu bilgilendireceğiz” ifadelerine yer verdi.
Yeniçağ
Erdoğan’ın alışveriş yapıp “Fiyatlar gayet uygun” dediği marketin 249 milyon TL zarar ettiği ortaya çıktı!
İlker Başbuğ 'gizli' duruşmayla yargılandı! Mahkeme sonrası sert açıklama
HSBC de açıkladı: Merkez iki günde 7 milyar dolar satmış olabilir!
Hükümet ceza yağdırıyor: 5 ayda 888 milyar TL
Cumhur İttifakı'nda savaş başladı! Arınç'ın açıklamaları deprem etkisi yaptı, MHP ayağa kalktı!