Anasayfa1
01 Kasım 2024 ( 41 izlenme )
Reklamlar

CHP’den Bakan Tunç’a yanıt: ‘O lafları git o seyyar giyotine anlat!’


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer hakkında yürütülen soruşturmaya ilişkin açıklamasına "O lafları Genel Başkanımıza değil, git o seyyar giyotine anlat!” diye tepki gösterdi.



CHP Adalet Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un sosyal medya üzerinden yaptığı Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer hakkında yürütülen soruşturmayla ilgili açıklamasına tepki gösterdi. 

Gökçen, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"O lafları Genel Başkanımıza değil, git o seyyar giyotine anlat! Canan Kaftancıoğlu'na, Sözcü gazetecilerine, Selahattin Demirtaş'a akıl almaz cezalar veren, Enis Berberoğlu hakkında Anayasa Mahkemesi kararını uygulamayan hep aynı kişi. Bugün de İstanbul'da halkın iradesini gasp etmek için özel görevi var. Düne kadar methiyeler düzdüğünüz Zekeriya Öz'ü de hatırlıyoruz, onunla kartopu oynayanları nasıl sorguladığınızı da. O kartopu günlerinde de 'bağımsız yargı' hikayesi anlatıyordunuz. Esenyurt Belediyesi'ne kayyum atamak, aynı 6 Mayıs'ta İstanbul seçimlerini iptal etmek gibi, aynı ahmak davası gibi altında kalacağınız bir iştir. Esenyurt ve İstanbul, iradesine sahip çıkacaktır."

Cumhuriyet

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mahkemelerin aldığı bazı kararlardan yargı mensupları da rahatsız "Olayları izlediğimizde biz de ‘Bu nasıl tutuklanmaz?’ diyoruz" Özgür Özel: "Ekrem Başkan'ın helal oylarını "çaldı" deyip tekrarladınız, 806 bin fark yediniz. 5 yıl iftira attınız 1 milyon fark yediniz. Millete kafa tutanın sonu berbat olur" Erdoğan'ın 'belediyeleri silkeleyin' talimatına Mansur Yavaş'tan yanıt: "Aslında halkı silkelemek istiyorlar" Bir CHP'li belediye daha hedefte: Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e hapis istemi