CHP'den istifa edip boşta kalmıştı, atanmış CHP'ye çiçek yağdırdı

10 izlenme 03 Haziran 2026
Reklamlar

CHP’den istifa sonrası AKP’ye geçeceği iddialarıyla gündeme gelen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP’de Kılıçdaroğlu’nun yeni MYK’sına tebrik çiçekleri yolladı.


31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde CHP’den aday olarak seçimleri kazanan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, bu yılın şubat ayında partisinden istifa etti. Bağımsız kalan Özarslan, AKP’ye geçeceği iddialarıyla da gündeme geldi. Özarslan, partisinden istifa ederken 7 CHP’li belediye meclis üyesini de yanında götürdü. Üyeler de kendisi gibi bağımsız kaldı. 

AKP'ye geçeceği iddia edilen Özarslan'dan dikkat çeken bir adım mahkemenin mutlak butlan kararıyla CHP Genel Başkanlığı görevine dönen Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı geldi. Özarslan, Kılıçdaroğlu'nun belirlediği A takımına çiçekler yolladı. Özarslan, Kılıçdaroğlu'nun atadığı ger bir MYK üyesine ayrı bir çiçek yolladı.

Sözcü

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erol Mütercimler 'Erdoğan seçimi kaybederse, birileri bu KHK'ya dayanarak ortalığı karıştırabilir !' 'Sağlık'ta gelinen son nokta! Para yok 112'ye kasko da yok! 'Açım aç, çocuğum aç, sözlerinizi tutun' diyen esnaflar AKP'li belediyeye yürüdü ! Bakan Koca açıkladı: 25.528 yeni vaka tespit edilirken, 229 kişi hayatını kaybetti, 27.651 kişi sağlığına kavuştu!