Sokaktaki Adam isimli Youtube kanalında mikrofona konuşan genç bir kadının söyledikleri oradan geçen vatanndaşların tepkisine neden oldu.
Genç kadın şöyle konuştu:
“Artık CHP’de bir sürü adam var. Denk geldiğim videolar oluyor, sosyal medyadan izliyorum. Ya din düşmanları… CHP gerçekten din düşmanı. Neye dayanarak söylüyorum? Bir marşı vardı, ona da denk geldim. Siyasetle içli dışlı değilim ama bildiklerimi anlatıyorum. Yok ‘Ezanlar susturulacak’, yok ‘Camiler kapatılacak’, bunlar söylendi zaten. Yalan söylemeyi asla sevmem.” ifadelerini kullandı.
VATANDAŞLARDAN TEPKİ
Bunun üzerine bir vatandaş “Ben CHP’liyim, din düşmanı mıyım? Günaha giriyorsun yapma. Benim babam 5 vakit namazında ve CHP’ye oy veriyor. Kul hakkına giriyorsun.” diyerek bu sözlere tepki gösterdi. Eşi başörtülü bir vatandaş ise “Ben namazında adamım, eşim CHP’ye oy verdi. Genelleme, ötekileştirmeden kaçının. Her ne yaparsanız yapın ayrıştırma yapmayın.” diyerek karşı çıktı.
Tele1
İşte kıskanılan Türkiye: AKP'nin kalesinde indirim için herkes birbirini ezdi!
Avrupanın tarım devi bankası Türkiye'den çekildi
Test sonucu pozitif çıkan 72 umreci Türk nerede?
Kızılay’ın çadır satışı yargıya taşındı
TCMB’nin ihtiyat akçeleri için AKP’den TBMM’ye yasa teklifi!
Belediyelere karşı SGK adımı: Bütçeden aldıkları pay kesilecek
6 yaşından nikâha kadar her gün cinsel istismar!
Ekonomist Atilla Yeşilada: "İktidar büyük ihtimalle havlu atacak. Erdoğan, en büyük krizi yaşatan kişi olarak tarihe geçer!"
Ayhan Bora Kaplan'ın şirketleri kamu ihaleleri almış
AKP yandaşı A Haber, Filenin Sultanları'nı böyle sansürledi!
Hülya Koçyiğit: Ülkede baskı yok aksine herkes fazla özgür
Hukukçu-Yazar Ahmet Erimhan 'Dünün mücahitleri önce müteahhit, sonra münafık oldu !'
Kılıçlar çekildi! İktidara yakın medyanın hedefinde bu kez Fahrettin Altun var!
Zarar eden fındık üreticisi isyan etti 'Biz size oy verdik başkan oldunuz ya, o başkan değişir 2019'da !'