CHP, Halk TV ile ilişkisinin kesildiğini açıkladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem tarafından yapılan açıklamada "Halk TV isimli televizyon kanalı ile partimiz arasında yapılmış olan ve Anayasa Mahkemesi ve Sayıştay denetimine tabi; 01.01.2023 tarihli protokolün 6.3. maddesi kapsamında, partimiz tek taraflı fesih hakkını kullanmış, Halk TV ile tüm ilişkimiz sona ermiştir. Kamuoyuna duyurulur" denildi.

CHP'nin kararının ardından Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu ise şu açıklamayı yaptı:
“Halk TV ile CHP arasında, parti yönetiminin basın ve grup toplantılarının yayınlanması karşılığında yapılan, Sayıştay denetimine de tabi olan anlaşma, CHP tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir. CHP yönetiminin en doğal hakkı olan bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Halk TV’nin objektif haberciliğinin muhatabı seyircisidir, izlenme oranları, seyircisiyle kurduğu derin ve sarsılmaz bağ da bunun kanıtıdır.
Çağdaş Türkiye’den, kuruluş değerlerinden, halktan, emekten, gerçekten yana haberciliğimizden, RTÜK’ün rekor cezalarına rağmen taviz vermedik, şimdi de öyle olacak.
Yayıncılıktaki ilkemiz bir partinin yanında ya da karşısında, bir partinin yönetiminin yanında ya da karşısında olmak değil halkın ve haklının yanında olmaktır.
Biz bu ilkeler doğrultusunda yayıncılıktan asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.”
Gerçek Gündem
Birleşmiş Milletler, Suriyelilerin illere göre dağılımını açıkladı!54 izlenme
İEL Mezunları: "Taciz listesi hazırlayanlar okuldan alındı"37 izlenme
İnce: Yap-işlet-devret modelinin bedelini halk ödüyor118 izlenme
Abdurrahman Dilipak’tan AKP’ye sert tepki: ‘Halkı sokağa kışkırtmak için mi yapıyorsunuz?’22 izlenme
İmamoğlu, sosyal yardımları 775 milyona çıkarma kararı aldı!92 izlenme
YKS yerleştirme sonuçları açıklandı26 izlenme
‘Batık’ geminin borçları30 izlenme
Türkiye adeta 2 farklı ülke gibi! Milyoner sayısında dünya birincisi28 izlenme
CHP Yurt Dışı Birlikleri: "Mutlak Butlan anlayışını reddediyoruz"
Manisa’da polislerin durdurduğu çalıntı otomobilden 9 kaçak göçmen çıktı
Hüseyin Güner’e rüşvet ve örgüt hiç sorulmadı!
Geçinemeyen emekliler 'sefalet' ücretine isyan etti! Ankara'dan iktidara seslendiler: "Emeklilere taksit taksit zam yapanlara, emekli 31 Mart'ta tek çekim yapacak"