Sendikaya kayıtlı 68 üyeyi kapsayan iki yıl geçerli toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilerin ücretlerine yüzde 40 oranında zam yapıldı. Başkan Demir “Sizlerin emekleriyle Ardahanlılara verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. El ele vererek çok çalışacağız ve Ardahan'ı geleceğe taşıyacağız. Ardahan'ın her sokağında, her mahallesinde alın terimiz olacak” dedi.

Ardahan Belediyesi’nde çalışan sendikaya kayıtlı 68 işçiye toplu iş sözleşmesi kapsamında yüzde 40 oranında zam yapıldı.
İZMİR’DEN SONRA İKİNCİ BELEDİYE
“Belediyemiz Türkiye genelinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden sonra işçilere en yüksek zam veren belediye oldu” diyen Demir, şunları söyledi: Araç kiralarına israf edilen paraları personele verdik. Helali, hoş olsun. Başkanlık koltuğuna oturduğum gün belediyedeki israf ve hortumları kesmeye kararlıydım ve bunu başardık. Şimdiki amacım da halkımızdan alınan çevre temizlik ve emlak vergilerinde indirim yapmak. Onu da başaracağımıza inanıyorum.
KİRALIK ARAÇ DEVRİ BİTTİ
Ardahan Belediyesi’nde geçen hafta kiralık araç dönemine son verilmişti. 10 yıldır kullanılan araçların tümü iade edildi, diğer CHP'li belediyelerin hibe ettiği araçlar kullanılmaya başlandı. Böylelikle bugüne kadar 26 kiralık araca ödenen 8 milyon 600 bin lira kasada kaldı.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/baskandaniscilereyuzde40zam5431943/
'Hastaneler, randevu tarihlerini kâğıda yazamıyor, mahkeme tutanakları çıkmıyor!'172 izlenme
Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na 'siyaseti bırakırım' resti33 izlenme
Dünyaca ünlü kuruluştan seçimlere müdahale uyarısı: 4 madde açıkladılar46 izlenme
Hezarfen’in Malazgirt zaferi16 izlenme
Valilik halk plajına karşı çıktı! Gerekçe: Millet bahçesi olacak208 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 24.467 yeni vaka tespit edildi, 29.639 kişi sağlığına kavuşurken, 222 kişi hayatını kaybetti!61 izlenme
Mahfi Eğilmez uyardı: "Bunları yapmazsak yılsonu çöküşü yaşarız"33 izlenme
YÖK Başkanı Yekta Saraç'tan skandal açıklama! "Üniversiteler, milletin kızlarını emanet ettiği..."94 izlenme