CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Enver Ayserver’in Halk TV’de yayınlanan programına konuk oldu.
Kaftancıoğlu, YSK’nın önceki gün verdiği İstanbul’da 51 sandığın yeniden sayılmasına ilişkin kararına değinerek, sayılması istenilen sandık sayısının 63’e çıktığını belirtti.
Canan Kaftancıoğlu ayrıca İstanbul’daki son durum için, Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki farkın 14 bin 462 olduğunu duyurdu.
Büyükçekmece’deki seçim usulsüzlükleri iddialarıyla ilgili olarak Kaftancıoğlu, “Burada neler oluyor? Sorusunun tek bir cevabı var o da İstanbul’da AKP’nin seçimi kaybetmiş olması” dedi.
Canan Kaftancıoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle;
“Büyükçekmece olayı çok manidar. 17 Ocak31 Mart tarihleri arasında seçmen listelerini tek tek kontrol ettik. 28 ilçede taşıma seçmenlerin düşürülmesi için, bunun içinde Büyükçekmece de var dilekçe verdik. Bu kapsamda 28 bin tane taşıma, yığma seçmen tespit etmişiz. Bunun 5 bin 262 tanesi düşürülmüş diğerlerinin düşürülmesi kabul edilmemiş. Bunun içine Üsküdar’da evine 40 tane seçmen kaydeden AKP’li yöneticiler de dahil. Biz bu açıklamaları yaparken YSK Başkanı çıkıp ‘Hayali seçmen palavra’ demişti. Bu olaylara hiç sesi çıkmayanlar bugün çıkıp Büyükçekmece’de seçmen kaydırma var diyorlar.”
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/sondakikachplicanankaftancioglundanistanbulaciklamasi4362294/
YSK, ’13. Cumhurbaşkanı’ ifadesini kaldırdı633 izlenme
Işık görünmeyen tünel için dikkat çeken rapor: 2 TL'lik teklif yerine 60 TL'lik olan kabul edilmiş!60 izlenme
Erdoğan’ın evinin yakınında pankart açtı, 67 bin TL tazminat kazandı!67 izlenme
Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunda 15 ismin testi pozitif çıktı24 izlenme
Athena Gökhan’dan Bakan Pakdemirli’ye uçak tepkisi120 izlenme
Soylu'nun hedefinde CHP'li belediyeler var: 'İBB’de işe alınan bin 668 kişi terörle iltisaklı' iddiası51 izlenme
Instagram'ın yerine kullanacakları yerli ve milli Touch App yabancı çıktı48 izlenme
AKP'li belde belediyesini böyle sömürmüşler! 30 Bankamatik personeli, milletvekili danışmanlarına maaş!959 izlenme
Karadeniz kış ayında 3 gündür yanıyor! Trabzon ve Rize’de 2 yeni yangın başladı!
Kars Kalesi'ne İmamoğlu posteri asan 3 genç gözaltına alındı
Sağlık Bakanı açıkladı: 14.941 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.850.930'a, can kaybı da 29.356’ya yükseldi!
Gidici iktidara ‘helallik’ yok!