Edirne Belediyesi, Çin'in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan ve Türkiye'ye de ulaşan corona virüsüne (Covid19) karşı tedbirlerini artırmaya devam ediyor.
Belediye Başkanı Recep Gürkan, corona virüsü tedbirlerinin arttırılması amacıyla Edirne'de evlerde ve konutlarda kullanılan su ve atık su ücretlerine yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı.
Gürkan, kararın, 1 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek Edirne Belediye Meclisi toplantısında alınacağı ifade etti. Gürkan şunları söyledi;
“YÜZDE 50 DÜŞÜRME KARARI ALDIK”
*Virüs tedbirleri ve konulan kurallara uyma konusunda hepinize çok teşekkür ediyorum. Şehrimizde bütün vatandaşlarımız, bütün yurttaşlarımız alınan kararlara ve konulan kurallara uymada azami gayret gösteriyor.
*Bu süreyi birçoğumuz evlerimizde karantina kurallarına uyarak geçiriyoruz. Kuşkusuz evlerimizde geçirdiğimiz bu sürede hijyen kurallarına uymak çok çok önemli. Şunu biliyoruz, hepimizin sağlığı, insan sağlığı her şeyden daha önemli ve asla ve asla vazgeçilemez bir önem arz ediyor.
2 AY GEÇERLİ OLACAK
*Bu nedenle Edirne Belediyesi olarak 1 Nisan tarihinde yapacağımız Belediye Meclis Toplantısı’nda konutlarda ve iş yerlerinde kullanılan su ve atık su ücretlerini yüzde 50 düşürme kararı aldık.
*Bu karar Nisan ve Mayıs olmak üzere 2 ay geçerli olacak. Elbette bu sürecin uzamaması ve virüsün bir an önce kontrol altına alınması en büyük dileğimiz, çabamız ve arzumuz.
*1 Nisan tarihinden itibaren Edirne’de konutlarda ve işyerlerinde kullanılan su ücretleri ve atık su ücretleri faturalarınıza yüzde 50 indirimli olarak yansıyacaktır. Kendinize dikkat edin, sağlığınıza dikkat edin.
*Sizleri çok seviyoruz ve sizlerin sağlığı için çalışmaya devama ediyoruz. Hepinize en derin saygılarımı sunuyorum.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/belediyedencoronaonlemisuyayuzde50indirim5703014/
Madenciyi tekmeleyen Yusuf Yerkel’e tepkiler büyüyor: Hükümet ortağından açıklama geldi! "Yemek vermeyeceğiz"61 izlenme
Aksoy Araştırma Başkanı Ertan Aksoy açıkladı: "Makas daraldı, Cumhur İttifakı eridi!"63 izlenme
Devlet Bahçeli AKP'ye Oy Verecek!98 izlenme
Ortalığı karıştıran görüntüler: İki çocuğa kız isteme töreni!31 izlenme
Kırşehir Şeker Fabrikasını alan kişi, hangi siyasetçinin akrabası çıktı?349 izlenme
10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'den dikkat çeken sözler! 'Akıl ve bilimden uzaklaşan toplumların ne durumlara düştüğünü hepimiz biliyoruz'79 izlenme
Tarık Akan'ın sesinden 'Bir sarmaşık olsaydım'1369 izlenme
Papara operasyonunun perde arkası: Paralar nasıl aklandı?49 izlenme