CHP Milletvekili Alpay Antmen, PTT'nin mahkemelerin adli tebligatlarını taşeron olarak çalıştırdığı elemanları aracılığıyla vatandaşlara ulaştırması nedeniyle bütün tebligatların hükümsüz kalabileceğini iddia etti. Bu iddiasını TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'na ileten Antmen, personel eksikliği nedeniyle taşeron işçilere günde 110 tebligat dağıttırıldığını ve adeta mobbing uygulandığını ifade etti.

Antmen, “2018 yılından bu yana PTT'ye memur ya da sözleşmeli personel alınmadığı için PTT emekçileri günde 110 tebligat gibi inanılmaz bir mobbinge maruz kalarak çalıştırılıyorlar” dedi.
Tebligat Kanunu'na göre adli tebligatların mutlaka memur eliyle yapılması gerektiğini savunan Antmen, “Ancak adli tebligatlar taşeron işçiler aracılığıyla yaptırılmaya çalışılıyor. Ben buradan bir hukukçu olarak uyarıyorum: Memur eliyle yapılmayan bütün adli tebligatlar hükümsüzdür, yok hükmündedir ve bunun yapılması ileride hak kayıplarına yol açacağından PTT'ye de ileride büyük tazminatlar doğabilir” dedi.

Alpay Antmen
Antmen'in dikkat çektiği tebligatların arasında her türlü mahkeme kararları, dava dilekçeleri, trafik cezaları, çeşitli para cezaları, icralar, borç ödeme emirleri, mahkeme ilamları gibi halkı doğrudan ilgilendiren evraklar yer alıyor.
Sözcü
Atatürk heykeline balyozlu saldırı31 izlenme
Benzin ve motorine yeni zam kapıda!159 izlenme
Covid-19 aşısı değil elde kalan grip aşılarını gönderdiler!104 izlenme
Türkiye'de 9 yıldır zam görmeyen tek kalem23 izlenme
Kendini yakarak hayatına son vermişti... Eşi konuştu!178 izlenme
Öğrencilere bileklik takma zorunluluğu!181 izlenme
48 yıl önce bugün Kıbrıs'ta bir destan yazıldı: Kıbrıs Barış Harekâtı46 izlenme
Dosya sayısı 21 milyona ulaştı! Sanal icra daireleri geliyor!102 izlenme
‘Müjde' zamma dönüştü! Doğalgaza 9 kez zam geldi!
Emine Erdoğan'ın işaretiyle Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı normal doğum reklam videosuna tepki yağdı! "Ellerinizi kadınlardan çekin"
Satamadığı karpuzları parçalayan üreticiye 17 milyon lira ceza istemi!
İngilizler Erdoğan'ın kazanmasından memnun: "Erdoğan'ın kazanmasıyla Avrupa rahat bir nefes aldı" dediler