İzmir'de CHP'li Kemalpaşa Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda biri belediye başkan yardımcısı olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı.
Kemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'li Kemalpaşa Belediyesinin geçen yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için organize ettiği ancak Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle iptal edilen Gülşen konseriyle ilgili kamu harcamalarında "usulsüzlük yapıldığı ihbarı" üzerine soruşturma başlattı.
Soruşturma kapsamında 5 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Hakkında gözaltı kararı verilenler arasında Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı A.B, belediyenin bu konudaki idari soruşturması kapsamında daha önce açığa alınan eski Kültür ve Sosyal İşler Müdürü H.B, belediye personelleri S.K. ve B.B. ile organizasyon şirketi yetkilisi S.P'yi gözaltına alındı.
Tele1
Erdoğan’ın poz verdiği reyona elini süren yanıyor45 izlenme
Emekliye seyyanen zam yapılacak mı? SGK Uzmanı Özgür Erdursun rakam verdi26 izlenme
İmamoğlu'ndan İsmailağa Cemaati'ne ait yurtla ilgili İBB'ye talimat!455 izlenme
Rusya’nın aldığı kararın Türkiye’ye maliyeti 1.5 milyar dolar!58 izlenme
İfadeler ortaya çıktı: Uyuşturucu baronu Zindaşti'nin tahliyesinde Burhan Kuzu şüphesi güçlendi304 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt114 izlenme
Avukat döven korumalara soruşturma izni verilmedi136 izlenme
Hani "tek parti dönemi"nin icraatıydı? HES için cami yıktılar!78 izlenme
TÜİK başkanı görevden alındı! İşte yerine gelen isim...
Pazartesi okulların tatil olduğu iller
Ata yadigarı botanik bahçe için verilen kararda ilginç ayrıntı!
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 7.120 yeni vaka tespit edilirken, 31 kişi hayatını kaybetti, 11.217 kişi sağlığına kavuştu!