Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in tutuklanıp görevden alınmasının ardından Beykoz Belediye Meclisi'nde Başkanvekili seçimi yapıldı.
Seçimde CHP'li Özlem Vural Gürzel, yeni belediye başkanvekili seçildi. Gürzel 18 oy alırken AK Parti'li rakibi Sadullah Hasanoğlu 13 oy aldı.
NE OLMUŞTU?
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, aralarında Köseler, belediye yetkilileri ve ihale yüklenicisi ya da teklif sahiplerinin de bulunduğu 22 kişi gözaltına alınmış, "Beykoz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Veli Gümüş’ü talimatlandırarak aynı firmalara ihale verdirdiği" öne sürülen Köseler'in de aralarında bulunduğu 13 kişi tutuklanmıştı.
İçişleri Bakanlığı, Köseler'in geçici tebdir olarak görevden uzaklaştırıldığını bildirmişti.
Tele1
Kılıçdaroğlu'ndan kendisine hakaret eden genç kıza mektup49 izlenme
Sedat Peker'den 'tosuncuk' paylaşımları! "Hepsini deli edeceğim"5725 izlenme
Kılıçdaroğlu’na kapılar bir bir kapanıyor! Kime teklif götürse reddetti20 izlenme
Dünya savaşın, ekonomi krizin eşiğinde, Erdoğan klarneti sordu !1128 izlenme
Çaya yine büyük zam!36 izlenme
Rezalet ! Kur'an Kursunda, falaka ve kemerli dayak kameralara yakalandı !369 izlenme
Ordu'dan gizlice Silivri'ye sevk edilen tutuklu Emekli Albay Orkun Özeller’in tuvalet ihtiyacı karşılanmadığı gibi yolculukta bir bardak çay bile verilmemiş!25 izlenme
Ünlü taşımacılık firması iflas etti!196 izlenme