Daha önce de Sezen Aksu’yu hedef alan Ankara Melike Hatun Camii İmamı Hatibi Halil Konakçı'nın ardından kadınları hedef alan açıklamalarında erkeklere seslenerek “Namazını kıldırt hanımına, başını örttür. Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan?” sözlerini TBMM KadınErkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyesi ve CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, Meclis'e taşıdı.
Taşcıer, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması istemiyle hazırladığı soru önergesini TBMM Başkanlığı’na verdi.
Konakçı, Taşçıer'in soru önergesine tepki göstererek, "CHP li vekil acilen görevden alınmam için hakkımda meclise soru önergesi vermiş. Sahnede ki zaten çıplak olan şarkıcıyı “hoşumuza gitmedi daha da soyunmalısın” diyen zihniyetin tesettür emrini anlamasını beklemek olmazdı zaten" dedi.
Konakçı sözleri üzerine bir tepki de CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den geldi. Tekin, "Hoca, seni hayallerinin ülkesine kavuşturacağım. Kabil’e tek gidiş uçak biletin benden. Bavulunu topla hemen rüyana kavuş. Laik Cumhuriyetin ekmeğini yeme. Tam istediğin hayatı yaşa" ifadesini kullandı.
Un fabrikaları Türkiye'de kepenk indirdi, Rusya'ya taşınıyor!59 izlenme
Ekrem İmamoğlu: “Kanal İstanbul’un çevresinden 30 milyon metrekare arazi alındı”77 izlenme
Antalya müftüsünden skandal fetva! Yılbaşı kutlamak haram!470 izlenme
Etin tadını unutan yumurtaya da veda edecek! Bu fiyatı duyan pazarın önünden geçmez17 izlenme
Sudan'da darbe oldu, İslamcı Devlet Başkanı tutuklandı!128 izlenme
AKP Gezi Direnişi'ni "dış mihraklar" yorumuyla ders kitabına koydu!126 izlenme
ABD, Filistin'e 'yardımı' durdurdu102 izlenme
Apple Türkiye satışlarını durdurdu!64 izlenme