CHP, Cumhurbaşkanı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğunun 180'inci gününde İastanbul Bahçelievler'de 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitingi düzenledi.
Mitingte konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın geçen hafta cumartesi günü ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu ile Gazze pazarlığı yaptığını iddia etti.
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın yeni adresi olan Bahçelievler'de düzenlenen mitinge yurttaşların yoğun katılım sağladığı görüldü.
Miting alanına Türk Bayrağı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP bayrakları asıldı.
Silivri'de tutuklu belediye başkanlarını ziyaret ettikten sonra alana gelen CHP Lideri Özgür Özel, mitingte yaptığı konuşmasına AKP'nin 'rantçı belediyeciliğine' dikkat çekerek başladı.
AKP idaresindeki Bahçelievler'de yeşil alan olmadığından bahseden Özel, bir dahaki seçimde Bahçelievler'i alacaklarını belirtti.
halktv.com.tr
Adnan Oktar dosyasında çarpıcı iddialar
AKP ilçe başkanı tehditler savurdu! "Kemalist düzeni yerle bir edeceğiz"
Diyanet bol kepçe harcıyor
Alevilerin yoğun yaşadığı mahallede işaret skandalı!
İBB Meclisinde, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın gözaltına alınması tartışıldı
Sınıf arkadaşından Nureddin Nebati’ye tavsiye: 'Sen fakülteye dön'
İspanya'da yakalanan 10 ton kokaine Türkiye'de 10 kelepçe
İmamoğlu'ndan 'enflasyon' çıkışı: "Kent Lokantalarımızı küçümseyenler bu grafiğe iyi baksın"
Tarım Bakanı Pakdemirli, kömür ocağına direnen kadınlarla görüşmedi! 'Bizi nasıl tanımamazlıktan gelir'
10 kilometrelik yol için 1 milyar lira harcadılar!
Polis baskınıyla evinden edilen yurttaştan Erdoğan’a 'Adaletin olmadığı yerde din olmaz. Bunu bize gösterdiğiniz için teşekkür ediyoruz!'
Akbelen'deki ormanların kesilmesine karşı çıkan köylü: "Ben vatan haini değilim. Ben canımı, havamı, suyumu korumaya gittim. Ben Türk'üm, ben Atatürk çocuğuyum. Atatürk çocuğu olarak kalacağım"
Kamu ihalelerinin vazgeçilmez şirketine AKP'li belediyeden bir kıyak ihale daha!
AKP'nin kalesi Afyon'da halk otobüsü ücretlerine yüzde 81 zam!