CHP milletvekilleri Antalya Tophane'ye "İmamoğlu'na Özgürlük" posteri astı

22 izlenme 01 Haziran 2025
Reklamlar

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yürütülen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin yeni adresi Antalya oldu. Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu Önü'nde saat 18.00'da başlayacak olan mitingde, İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sonu gelmeyen operasyonlara ilişkin mesajları öne çıktı.


CHP milletvekilleri Antalya Tophane'ye "İmamoğlu'na Özgürlük" posteri astı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, o anları "Siz, sokakları yasakladınız, biz her gün daha çoğaldık. Siz, Ekrem İmamoğlu’nun posterlerini İstanbul’da yasakladınız, biz tüm Türkiye’ye astık. Elinizden geleni ardınıza koymayın" ifadeleriyle duyurdu.

mamoglu.jpg

halktv.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın en korktuğu senaryo son ankette ortaya çıktı İstanbul’da liselilere okullarında 'Erdoğan' operasyonu! İngiliz hükümeti kalça kaldırma ölümleri hakkında Türk yetkililerle görüşmek istiyor CHP'li vekil uyardı! Tarımda tehlike çanları çalıyor!