CHP'nin TBMM'nin açılış tarihi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türkiye genelinde Atatürk anıtlarına çelenk koyma başvurularına peş peşe yasak haberi geldi.
CHP il örgütlerinin valiliklere yaptığı başvurulara Dersim, Amasya ve Uşak'ta valilikler "Sokağa çıkma yasağını" sebep göstererek Atatürk anıtına çelenk koyma başvurularına ret yanıtı verdi.
Uşak Valiliği'nin CHP Uşak İl Başkanlığı'na gönderdiği yazıyı sosyal medya hesabından paylaşan CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek "Türkiye'nin dört bir yanında Valiler; sınırlı sayıda kişiyle, açık havada, pandemi kurallarına uyarak 23 Nisan törenleri kapsamında çelenk koymamıza yasak getiriyorlar. Lebaleb hukuksuzluk içindeki iktidar şunu iyi bilsin ki Atamıza minnetimizi ve çelenklerimizi sunacağız!" dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/chpnin23nisanbasvurularinavaliliklerdenyasak1830278
Nihal ve Bahar Candan tutuklandı43 izlenme
Mazot koptu gidiyor! Litresi 55 TL’yi aştı15 izlenme
'Üniversiteli kızlara tuzak kurduklarını' iddia etmişti: Bugüne kadar hiç araştırılmamış45 izlenme
AKP'den emekliye 5 bin TL zam açıklaması29 izlenme
Kanal İstanbul neden istenmiyor? İBB Başkan Vekili Aslan tek tek açıkladı14 izlenme
Bozkurt'ta sel felaketi: Cesetler kıyıya vurdu, beyaz torbalarla taşınıyor!73 izlenme
Sedat Peker'in 'Demirören' iddialarının ardından emekli amiral Cihat Yaycı ne dedi?50 izlenme
Kiraları aşan elektrik faturaları ampulü patlatacak!49 izlenme