Mahkeme kararıyla CHP yönetiminin Kemal Kılıçdaroğlu’nun heyetine devredilmesinin ardından, partinin resmi sosyal medya hesaplarında da değişiklikler başladı. İstinaf mahkemesinin tartışmalı "mutlak butlan" kararı sonrası yönetimi devralan Kılıçdaroğlu heyeti, CHP’nin resmi Instagram hesabından ilk paylaşımını yaptı.
"Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu" ifadesiyle paylaşılan fotoğraflara kısa sürede binlerce tepki yorumu geldi.
Resmi hesaptan yapılan ilk paylaşımda, polis ekipleri eşliğinde boşaltılan genel merkez binasında gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğine ait karelere yer verildi.

Söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
"Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye İçin Tertemiz Bir Başlangıcın Arifesinde Genel Merkezimizde düzenlenen Halkla Bayramlaşma Programı’nda yurttaşlarımıza seslendi."
Yönetim değişikliğinin ardından yapılan bu ilk paylaşım, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Gönderinin altına partililer ve sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce eleştirel ve tepki dolu yorum yazıldığı görüldü. Siyasi kulislerde yankı uyandıran mahkeme kararının ardından, partinin dijital mecralarındaki bu hareketlilik de dikkatle takip ediliyor.
Sözcü
Emekli, memur ve asgari ücret zammı için çarpıcı sözler60 izlenme
HDP'li Altan Tan'dan sosyal medyayı sallayan bomba sözler 'Kürdistan'ı Erdoğan kuracak !'1488 izlenme
Asgari ücret belli oldu! İşte 2019 asgari ücret miktarı ve zam oranı…141 izlenme
Meclis'e Muharrem ayı tartışması damga vurdu: "Alevi toplumuna saygı duyulmuyor"21 izlenme
TÜİK hesaplamış, asgari ücreti 50 bin TL yapın36 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 96.514 yeni vaka tespit edildi, 83.274 kişi sağlığına kavuşurken, 236 kişi hayatını kaybetti!52 izlenme
Amasra'daki maden faciasının avukatı duyurdu: "Tek bir şüphelinin bile ifadesi alınmadı"53 izlenme
Tarikat iddialarına ‘koca’ sessizlik!104 izlenme
İYİ Parti'de bir istifa daha! Salim Ensarioğlu da partiden ayrıldı
Ekonomik çöküş: Esnafın 'askıda gıda' uygulamaları yoğun ilgi gördü!
Depremin ardından çekilen bu görüntü sosyal medyada gündem oldu
CHP'li Veli Ağbaba ile AKP'li Osman Gökçek arasında tasarruf kavgası: "Trol çocuğuyla muhatap olmuyorum"