Anasayfa1
08 Nisan 2024 ( 34 izlenme )
Reklamlar

CHP'nin kazandığı Kayseri Pınarbaşı'na kayyum atandı


31 Mart tarihinde Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin, Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilerek 2 Haziran tarihinde yenilenmesine kadar verilmesinin ardından Pınarbaşı Belediye Başkanlığı'na seçimlere kadar Vali Yardımcısı Ömer Tekeş atandı.


Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Pınarbaşı Belediye Başkanlığı'na, seçimlerin yenileneceği tarih olan 2 Haziran 2024 tarihine kadar valilik makamının oluru ile Kayseri Vali Yardımcısı Ömer Tekeş görevlendirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekonomi uçuyor ! Mazotu biten otobüsün yetkilisi yolculardan para istiyor ! Uğuroğlu: Çeşitli kaynakların iddiasına göre Süleyman Soylu da işin içinde Ankara’da ekmeğe zam geldi! 'Tweetleri okuyanlar başka bir yere gidiyor dedi': Sedat Peker ülke mi değiştiriyor?