Altınordu ilçesinin belediye meclisinde, CHP’li üyelerin talebi doğrultunda yapılan oylamada, Altınordu Belediyesi kurumsal kimliği ve tabelasına “Türkiye Cumhuriyeti” ibaresinin eklenmesi oy birliği ile kabul edilmişti.
Toplantıdan sonra harekete geçen AKP’li Belediye Başkanı Aşkın Tören, yeni bir tabela hazırlatarak belediye binasına astırdı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören
“CUMHURİYET BİRLİK İLKEMİZ”
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, birlikte ortak akıl ve birlikte yönetim ilkesini benimsediklerini dile getirererek, “Meclis üyesi arkadaşlarımızın bu konuda bir talebi oldu. Biz de meclisimizde görüşüp karar verdik. En kısa sürede de tabelamızı değiştirdik. Biz Cumhuriyetimizin payidar kalacağına ikrar ediyoruz. Birlikte karar aldığımız belediyemizin kurumsal kimliğine ‘Türkiye Cumhuriyeti' ibaresinin eklenmesi ile geleceğe ilişkin güçlü bir irade ortaya koyduk. Hep birlikte ortak akıl ve birlikte yönetim ilkesini hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bu bizim birlik ilkemiz, birlik harcımız, birlik irademiz olsun” diye konuştu.
KFC ve Pizza Hut’ta konkordato oyunu: Hisseleri eşine devredip, Almanya’da aynı isimli iki şirket kurdu28 izlenme
Divriği madenlerinde ne ses ne nefes var30 izlenme
Ve o süre doldu! Darüşşafakalı öğrenciler için kötü haber...45 izlenme
Atatürk ile Erdoğan’ı aynı kefeye koydu16 izlenme
İliç'teki maden faciasının dehşete düşüren yeni görüntüleri ortaya çıktı!45 izlenme
Özel, İBB operasyonundaki skandalı anlattı! "Turpun büyüğü bu mu? Buna mı kaldınız?"29 izlenme
Gurbetçinin sözleri karşısında muhabir dondu kaldı! ‘Ben Euro kazanıyorum, ne kadar çıkarsa benim için o kadar iyi’107 izlenme
Zonguldak'ta AKP'li belediyeden AKP'li vekile kira kıyağı!82 izlenme