Çiftçi Sarı, "Çiftçinin halini görün, hayatımda hiç pet şişelerle mazot aldığımı hatırlamıyorum. Batırdınız bizi. Milletten kaçıyorum, borçluların telefonuna cevap vermiyorum" dedi.
Amasya Kızılcaköy'de seracılık yapan Necati Sarı, Tarım Kredi Kooperatifi'ne borcu nedeniyle telefonlarını açamadığını söyledi. Çiftçi, borçları nedeniyle mazotu 5 litrelik su şişeleriyle aldığını da ifade etti.
Çiftçi Necati Sarı, "Çiftçinin halini görün Hayatımda hiç pet şişelerle mazot aldığımı hatırlamıyorum. Batırdınız bizi. Milletten kaçıyorum, borçluların telefonuna cevap vermiyorum. Yazıklar olsun. Sayın Tarım Bakanı, Tarım Kredi Kooperatifleri'ne af getirdiğinizi zannediyorsun ya ben sana o affın açılımını söyleyeyim mi? Çıkması mümkün olmayan bir kazık vardı. O afla ikinci kazığı attın yazıklar olsun. O çiftçinin yüzde 90'nı o borcu ödeyemeyecek" diye isyan etti.
Başkan kızını özel kalem müdürü yaptı!
Beyin yakan fezleke! Kılıçdaroğlu'nun 5 yıllık konuşmaları suç sayıldı!
3 yıldır zarar eden Et ve Süt Kurumu'ndaki 6 yönetim kurulu üyesinden 3’ü çift maaş, eski bakanın kayınbiraderi 3 maaş alıyor!
Maden ocaklarında büyük zarar: 1.3 milyar lira!
Bilim Kurulu Üyesi duyurdu "Kısıtlama saatleri değişebilir, bununla ilgili ön çalışmalar var"
Başsavcılık'tan 'Dilan Polat ve Engin Polat' açıklaması
Arnavutluk, Sudan ve Suriye’deki sellere yardım ettiler; Kastamonu ve Sinop’taki felaket içi IBAN verdiler!
Deniz Yücel'den Erdoğan'a: "CHP'ye siyasi istikamet çizmeyi bıraksın kendi partisine baksın"
Milletvekilinin TBMM araç kartı Suriyeli şahıstan çıktı!
Yandaş gazeteler AKP’ye katılan İYİ Partili vekilin arşivini silmeyi unuttu! PKK propagandası ile suçlamışlardı