Tarım ve Orman Bakanlığı, 2021 yılının sonuna kadar bakanlık misafirhanesinde servis edilmek üzere 1 milyon 123 bin TL’lik baklava ve börek aldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, ‘Muhtelif Börek ile Şerbetli ve Sütlü Tatlı Mal Alım İşi’ için ihale açtı. 10 Mart’ta gerçekleştirilen ihale kapsamında beş çeşit börek ile 15 çeşit sütlü tatlı ve 13 çeşit şerbetli tatlı alınacağı bildirildi. Üç bölüme ayrılan ihale, iki farklı şirkete bölüştürüldü. Bakanlığa alınacak peynirli su böreği, ıspanaklı, peynirli ve patatesli tepsi böreği, kol böreği, sigara böreği ve gül böreği için 116 bin 362 TL ödenerek, Name Kurumsal isimli gıda şirketiyle sözleşme imzalandı.
Bakanlık, şerbetli tatlılar için de Name Kurumsal isimli şirketi tercih etti. Şirkete, cevizli dürüm kadayıf, cevizli burma kadayıf, cevizli baklava, cevizli havuç dilimi, fındıklı sütlü nuriye, sarı burma, cevizli şöbiyet, kalburabastı, şekerpare, şambali, ekmek kadayıfı ve kemalpaşa temini karşılığında 432 bin 750 TL ödendi.
Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesince ihalesi gerçekleştirilen gıda alımına sütlü tatlılar da eklendi. Buna göre kurum, kadayıflı muhallebi, limonata, cevizname, fırın sütlaç, profiterol, kazandibi, trileçe, keşkül, tavukgöğsü, krem şokola, sütlü irmik tatlısı, güllaç, ekler pasta ve dilimli yaş pasta için de Mr. Eroğlu isimli şirkete toplam 574 bin 800 TL ödeme yaptı. Birinci sınıf kalite ürünlerden imal edilmesi şartı koşulan ürünlerin, 31 Aralık’a kadar bakanlığın yemekhane ve kafeteryalarında servis edileceği belirtildi.
Depremde hasar gören depoya çivi çakılınca beton blok çöktü.18 izlenme
Sedat Peker dosyayı açıyor: "Delilleriyle deşifre edeceğim!"47 izlenme
Erdoğan'ın iddiası: Ağaç kesmedik!109 izlenme
Asgari ücret ve emekli maaşı: İşte enflasyonun 4 aylık süredeki kayıpları28 izlenme
AKP'li belediye başkanı, belediye üzerinden kızının reklamını yaptı!102 izlenme
İşi önceden bitirecekler: Yüzde 16 sahte seçmen kaydı!709 izlenme
Skandal Diyanet Fetvasına Manidar Yanıt441 izlenme
CHP lideri Özel açıkladı: Anketlerden Erdoğan’a kötü haber16 izlenme
Dokunulmazlıkta çifte standart! HDP'li vekile var, CHP'li vekile yok!
Prof.Dr.Şener: Domuz gribi, Covid-19 kadar yeni bir bulaşıcı virüs ve sonuçları öldürücü olabilir.
İkinci çeyrek büyümesi açıklandı! Milli gelir 9 bin doların altında, ekonomi yüzde 9,9 daraldı!
Böyle uğurlanmıştı… 23 yaşındaki şehidin asker eğlencesi görüntüleri yürek burktu