Kırşehir Merkeze bağlı Değirmenkaşı Köyü'nde uzun yıllardır çiftçilikle uğraşan Şevket Eker bir süre önce tarım kredi kooparatifinden kredi kullandı. Ancak çiftçinin artan maliyetleri ve yaşanan doğal felaketler nedeniyle kar marjı oldukça düşünce Şevket Eker de borcunu ödemekte güçlük yaşadı.
Son olarak ödeyemediği 40 bin TL nedeniyle bütün işlerini gördüğü ve eli ayağı olan traktörüne haciz konuldu. Haciz nedeniyle köye gelen ekipler traktörü tarlada çalışırken buldu. Buna rağmen traktörü bağlanan Şevket Eker ise tüm müdahalelerine rağmen trakötrünü kurtaramadı.
'BİR DONUMUZ KALDI BACAĞIMIZDA SATILMADIK'
Artı Gerçek'te yer alan habere göre; Traktörünün bağlanışını ve götürülüşünü çaresiz şekilde izleyen Şevket Eker, "Bir donumuz kaldı bacağımızda satılmadık.İnşallah onu da elimizden alırlar.Kimseye söyleyecek bir sözümüz kalmamış.Jandarma ile avukat ile icra memurları ile... Hiç kimseye gücümüz yetmedi.Tarlada çalışan traktörü bağladılar.Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı vardı, çiftçinin traktörüne haciz konulsa da ama bağlanıp götürülmesi yoktu.Şimdi işimizi görecek traktör elimizde kalmadı.Tarlamızda bağladılar gittiler.Biz ne yapacağız kime derdimizi anlatacağız.Bize bir çözüm yolu bulun çaresiz kaldık" ifadelerini kullandı.
Flaş iddia: Salda Gölü Suudlara peşkeş çekilmiş!
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 4.537 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.440.368'e, can kaybı da 49.874’e yükseldi!
Kastamonu'da 3 bin 500 kişi 1919 metrelik Türk Bayrağıyla yürüdü
Bahçeli kampanya başlattı: Askıda 9 Gülek Buğday
Sen misin TÜİK'i eleştiren! Emekli hakime icra şoku!
Çiftçi perişan: Sattığı ürün mazot ve gübreyi karşılamıyor!
Türkiye ile Almanya arasında 'sınır dışı' bilmecesi: 'Geri göndermeler başladı' iddiası
İmamoğlu'ndan CHP'nin "İmralı" kararına destek açıklaması
Süte dev zam! Bazı markalarda bir litresi 21 lirayı gördü!
Şehir hastanelerindeki skandalı ortaya çıkardılar, görevden alındılar!