MHP İstanbul Milletvekili Cemal Çetin'in Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den torpil istediği yazı ortaya çıktı. MHP İstanbul Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Üyesi Cemal Çetin, Adli Yargı Hakim/Savcı Mülakat sınavlarına girecek olan yakını için Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den yardım istedi.
Gül'e gönderilen yazıda, "Sayın Bakanım; tarafıma iletilen aşağıda bilgileri bulunan aday, Adli Yargı Hakim/Savcı Mülakat sınavına girmeye hak kazanmıştır. İlginizi bekler çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim" ifadeleri kullanıldı.
MHP'li Çetin'in Bakan Gül'e gönderdiği yazıyı Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz sosyal medya hesabından paylaştı.
İşte MHP'li Çetin'in Bakan Gül'den torpil istediği o belge:

DEVA Partili ve eski AKP Milletvekili Ahmet Faruk Ünsal ise duruma çok sert tepki gösterdi.
Ünsal sosyal medyadan yaptığı açıklamada; "Yazı yanlış kişiye gidince bildiğimiz gerçeklerle karşılaşıyoruz! Torpil, kayırma, yargıda kadrolaşma!" ifadelerini kullandı.
Ayrıca Ahmet Faruk Ünsal bütün siyasi partilere çağrıda bulundu; Ünsal açıklamasında "Tüm muhalefet partileri bu yazıyı broşür olarak halka dağıtmalıdır. Milletimiz bağımsız ve tarafsız yargı nasıl olurmuş görmeli!" dedi
http://www.krttv.com.tr/gundem/hakimliksinavindatorpilinbelgesih37434.html
Araplar Getir'den vazgeçti! 1 yıl olmadan tekrar satılıyor16 izlenme
Motokuryeyi öldürmüştü; Somali Cumhurbaşkanının oğlu hakkındaki yakalama kararı kalktı34 izlenme
Rusya, Kiev'e füze yağdırdı14 izlenme
‘Bekçiler AKP’li ve MHP’li gençlik kollarından seçiliyor’220 izlenme
Özgür Özel duyurdu: "Tarih için 9 Eylül'ü bekleyin"5 izlenme
Atatürk’ün mirası kaderine terk edildi!66 izlenme
Kapıkule’de yılbaşı alışverişi yoğunluğu: Bukgarlar akın akın geliyor!42 izlenme
Saat 19:00 isyanı!66 izlenme