2025 yılının asgari ücretini belirlemek için son viraja girildi, nihai karar açıklandı...
Milyonlarca çalışanın merakla beklediği yeni yıldan itibaren geçerli olacak asgari ücret için sürpriz karar çıktı.
Perşembe ya da cuma günü yapılması beklenen Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 4'üncü toplantısının bugün yapılacağı duyuruldu.
İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu 4'üncü toplantısını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde yapıldı.
Toplantı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklama yaptı.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplantısının ardından açıklama yapan Işıkhan yeni yıldan itibaren geçerli olacak asgari ücreti açıkladı.
Buna göre 1 Ocak 2025 itibaren geçerli olacak asgari ücreti 22 bin 104 lira olarak belirlendi. İşveren desteği 700 liradan bin liraya çıktı.

Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, işverene desteğin 1.000 liraya çıkarıldığını duyurdu.
Bakan Işıkhan "Asgari ücret desteğini 1.000 Türk Lirasına yükseltiyoruz. Çalışma hayatımız için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Asgari ücretin 22 bin 104 lira olarak açıklanmasının ardından paylaşım yapan Erdoğan, "Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" ifadesini kullandı.
Daha önceki paylaşımlarında fotoğraf kullanan Erdoğan'ın sade paylaşım yapması dikkat çekti.

Aralık ayında 3 kez toplanan tespit komisyonundan rakam çıkmazken Türkİş'in asgari ücret talebi 29 bin 583 lira olmuştu.
Türkİş, geçim şartları konusunda çalışmanın ortaya konulmadığı ve bugüne kadar ne hükümetten ne de işverenden teklif gelmediği gerekçesiyle 4'üncü toplantıya katılmayacağını duyurmuştu.
Sözcü
Son seçim anketi: Cumhur İttifakı yüzde 40’ın altında!49 izlenme
"ABD'de Bilal Erdoğan'a da soruşturma açılma ihtimali var!"523 izlenme
Madımak katliamı 32. yılında yüreklerde aynı sızıyla... Ne adaleti sağlandı ne acısı dindi15 izlenme
Bütçe disiplini alt üst! Yeni vergiler yolda!57 izlenme
Soğanı Meğer Hep Yanlış Tüketmişiz!25 izlenme
Kartalkaya faciasında ön rapor: Yetki İl Özel İdaresi’nde22 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 3.268 yeni vaka tespit edilirken, 17 kişi hayatını kaybetti, 14.952 kişi sağlığına kavuştu!42 izlenme
BionTech aşısının ikinci dozunu olmayı bekleyenlere bu mesaj gönderildi!101 izlenme
PTT, ödeme emrini 64 gün sonra ulaştırınca çiftçiler icralık oldu!
Emekli çiftçi amca, ukala ukala konuşan AKP'liyi rezil etti !
İşte AKP gerçeği! Erdoğan'ın hemşehrisi ekonomiyi eleştirince hayatı alt üst oldu!
Dilan Polat ve Engin Polat çifti günler sonra ilk kez görüntülendi, kıyafetlerindeki detay dikkat çekti