Hayalhanem isimli Youtube programına 'cinlerin hocası' olduğunu iddia eden Hüddam Furkan Bal konuk oldu.
Hüddam Furkan Bal, şeytanın oğlu olarak bilinen ve cin padişahlarının da üstünde olduğunu söylediği Mihrez isimli cini öldürdüğünü ilk kez açıkladığını söyledi.
Hüddam Furkan Bal, Şeytan'ın oğlu olduğunu iddia ettiği Mihrez isimli cini, davet ederek, Müslüman olması için ikna etmeye çalıştığını iddia etti.
Cine tebliğde bulunduğunu söyleyen cinci hoca, 'Eğer olmazsan sen insanlara zarar veriyorsun, benim seni öldürme ihtimalim var' demesi üzerine başka cinlerin de bir anda ortaya çıkarak kendisine saldırdığını söyledi. Hüddam Furkan Bal isimli hoca, cinlerin saldırısıyla savaşa girdiğini ifade ederek, 'Yarabbi sen Kabe'den atlı ordularını gönder, işte bunların üzerine gökten ateş topları yağdır' diyerek Allah'a dua ettiğini ifade etti. Bal'ın ettiği dua ile birlikte kendisine saldıran cinlerin gökten ateş topu yağarak savaşı kolaylıkla kazandığını iddia etti.
Cinlerin Hocası olarak kendini tanıtan Hüddam Furkan Bal, Şeytan'ın oğlu olduğu söylenen Mihrez isimli cinin orada öldüğünü söyledi.
Yeniçağ
Dedikodular gerçek çıktı: Demir Kubbe yetmiyor
Ülkeyi doyuran çiftçi kendini doyuramıyor!
Yurt dışına çıkmasına izin verilmeyip pasaportuna el konulan Hakan Atilla İçişleri Bakanlığı'na açtığı davayı kazandı, pasaportunu geri aldı
Gülistan Doku davasında eski vali Sonel'e bir tutuklama daha
Ankara Adliyesi’nde vurgun! Paraları çantayla çıkarıp bahise yatırmış
Yılmaz Özdil'den Diyanet’i çatlatacak Atatürk paylaşımı! Görenler dönüp bir daha okudu
Hayaldi yalan oldu: Kadro bekleyenlere şok!
Son seçim anketinden çarpıcı sonuçlar!
4 ayda 3 milyon tona yakın buğday ithal edildi: "TMO tüccara çalışıyor"
Zam oranlarına büyük tepki: "Emekli açlığa mahkum edildi!"
Türbanlı genç kız çalınan hayallerini anlattı: “Ne hayalim kaldı ne de geleceğim. AKP’ye oy veren kesimin yüzde 70’i Türkiye’nin şu anda gücü olduğunu sanıyor”
Sedat Peker'den SPK skandalına ilişkin yeni açıklamalar: Ünsal Ban'ın sözlerini aktardı
Akşener'in İsveç'te Kuran-ı Kerimin yakılmasına tepki gösterdi
Omurgasızlığın bu kadarı ! 'Milliyetçiyim ama Suriyeli çalıştırıyorum çünkü daha ucuza çalışıyorlar !'