Müridinin 12 yaşındaki kızına cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanan ve kendisini ‘Uşşaki Tarikatı Lideri Fatih Nurullah’ olarak tanıtan Eyüp Fatih Şağban’la ilgili yeni detaylar çıkıyor.
Çankırı'nın yerel haber sitesi olan Sözcü18'de yer alan haberde, AKP'den 3 dönem Çankırı Belediye Başkanlığı yapan İrfan Dinç'in, son seçildiği 2014 seçimleri öncesi başta istismarcı şeyhin tarikatı olmak üzere şehir merkezinde ya da köylerinde konuşlanmış olan benzer tarikat ve cemaatlere belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiği öne sürüldü.
KIYMETLİ ARSA DÜŞÜK FİYATLA TAHSİS VERİLMİŞ!
Haberde, AKP'li İrfan Dinç'in belediye başkanlığı döneminde istismarcı şeyhin Çankırı'daki müritleri tarafından oluşturulan Helvati Uşaki Hacı Muradı Veli Tasavvuf Yolu Derneği'ne bugün Recep Tayyip Erdoğan Parkı projesi içerisinde kalmış olan yaklaşık 2 dönümlük araziyi de değerinin altında verdiği iddiası yer aldı.

AKP'li İrfan Dinç ve Fatih Nurullah

http://www.krttv.com.tr/gundem/cocukistismarcisiseyheakplibelediyedenbuyukkiyakh46119.html
Öğrencileri sokakta durduramamışlardı: Sosyal medya hesaplarına erişim engeli23 izlenme
İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, 'İmar Barışı'nın bilançosunu gözler önüne serdi32 izlenme
Öksürüğe ne iyi gelir?27 izlenme
Muharrem İnce suç duyurusunda bulundu111 izlenme
Kamyoncular kontak kapattı: "Evimize ekmek götüremiyoruz"49 izlenme
Onlar vergi ödemeyecek, siz ödeyeceksiniz!324 izlenme
Kirada yüzde 25 sınırı kalkıyor: Yeni kira zam oranları nasıl olacak?33 izlenme
Erdoğan'ın mazbatasının iptali için hamle!2123 izlenme