Home
10 Aralık 2019 ( 184 izlenme )
Reklamlar

Çorlu faciası davasına damga vuran sözler: Türk halkının itibarı ne olacak?


Çorlu tren faciasında hayatını kaybeden 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel'in dedesi, duruşma çıkışında yargılama sürecine isyan etti. Dedenin adalet yakarışları yürekleri sızlattı.




Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, 25 kişinin öldüğü 328 kişinin yaralandığı tren kazasıyla ilgili açılan davanın dördüncü celsesi, Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde görüldü.

Duruşma sonunda savcılık mütalaasını verirken duruşma 21 Nisan 2020’ye ertelendi.

“ÇEKİN PİS ELLERİNİZİ ADALETİN ÜSTÜNDEN”

Erteleme kararı sonrası facia sonucunda hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel’in dedesi yargı sürecine isyan etti.

Sel’in dedesi 9 yaşındaki torununun ölümüyle ilgili, “Türk halkının itibarı ne olacak? Benim torunum iki parça, çuval gibi diktiler” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi.

Beni alın zindana atın diyerek tepkisini sürdüren yaşlı adam “Yeter, çekin pis ellerinizi adaletin üstünden” dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/corlufaciasidavasinadamgavuransozlerturkhalkininitibarineolacak5501982/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ali Koç ve Dursun Özbek'ten tokat gibi sözler! 'Atatürk yoksa Türkiye yok! Biz de yokuz...' Sağlıkçılara bıçaklı saldırı! Odanın kapısına dayandılar, saldırıyı özel güvenliğin müdahalesi durdurdu! Tekstilde kan kaybının kurbanları: Tek tek işlerini kaybediyorlar "Yapılmış bir seçimin üzerine başka bir yorum düşünmüyoruz"